Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım bende kendime deli oluyorum ama bırakamadım.eğer bırakırsam kafayı yiyorum çünkü 🙂 doktorum az iç dedi.bütün testleride yaptırdım çok şükür bebişim sağlıklı ve çok hareketli 🙂 rabbim korusun onları inş.

Amin cnm amin..nasil bir illetse insan kurtulamiyor keske hic baslamasaydim🙁 ama bir kac gundur migdem bulaniyor ara ara ve ozaman hic goresim gelmiyor insallah tumden tiksinirimde almam bidaha elime🙁 kendimi bu yuzden cok suclu hissediyorum;(

ben bu ay aşılama yaptırıcam canım ben de yaklaşık 6 aydır şeker hapı kullanıyoruminşallah senin aşılamaya gerek kalmaz

inşallah aşılama sayesinde gelir bebişin tarih bellimi nezaman yaptırıcaksın? özel hastanedemi yaptırıcaksın fiyatları nasıl? 🙂 çok soru oldu

Hadi bakalim cnm insallah yaklasik 2hafta sonra mujdeni almak nasiip olur🙂[/Q

sağol canım ayın 23. de test yapçam 🙂 24 ündede tatile gidicez eğer hamile değilsem geciktirici içicem mecburen..hayırlısı bakalım 10 gun kaldı🙂

canım bazı dr.lar günde 3_4 taneye izin veriyor halamın kızından biliyorum. bende iki günde bir paket içiyorum ama istediğim zaman tamamen bırakabiliyorum,yinede içiyorum şuan zevk işte🙂 inşallah mide bulantın vesile olurda sende bırakırsın ...

Hadi bakalim cnm insallah yaklasik 2hafta sonra mujdeni almak nasiip olur🙂[/Q

sağol canım ayın 23. de test yapçam 🙂 24 ündede tatile gidicez eğer hamile değilsem geciktirici içicem mecburen..hayırlısı bakalım 10 gun kaldı🙂

canım bazı dr.lar günde 3_4 taneye izin veriyor halamın kızından biliyorum. bende iki günde bir paket içiyorum ama istediğim zaman tamamen bırakabiliyorum,yinede içiyorum şuan zevk işte🙂 inşallah mide bulantın vesile olurda sende bırakırsın ...

Amin cnm insallah..hadi bakalim bu ay aliriz mujdeni insallah..ozaman geri sayim basladi desene.... 🙂

inşallah aşılama sayesinde gelir bebişin tarih bellimi nezaman yaptırıcaksın? özel hastanedemi yaptırıcaksın fiyatları nasıl? 🙂 çok soru oldu[/QUOTE tarih belli değil canım cuma günü yumurta takibim var ona göre bir tarih verecek ben devlette yaptıracam canım bir arkadaş var orda o yapıcak fiyatlar hakkında bilgim yok ama devlette sadece ilaç parası ödüyosun sanırım onun fiyatınıda bilmiyorum🙂

canım bende kendime deli oluyorum ama bırakamadım.eğer bırakırsam kafayı yiyorum çünkü 🙂 doktorum az iç dedi.bütün testleride yaptırdım çok şükür bebişim sağlıklı ve çok hareketli 🙂 rabbim korusun onları inş.
kızlar lütfen yapmayın içmeyin sigara kendinizi düşünmüyorsunuz anladım ama bebeğinizi düşünün vallahi gözlerim doldu..şöyle bir araştırma yapın bebeği nasıl etkiliyor diye ben okuyamadım !!hap içemeyen bir insanın vitaminleri ve folik asiti içerken beni görseniz artık eşim içme diyor ama ben bebeğim için içiyorum...ne olur içmeyinnnn..off ya çok üzüldümmmmm

inşallah aşılama sayesinde gelir bebişin tarih bellimi nezaman yaptırıcaksın? özel hastanedemi yaptırıcaksın fiyatları nasıl? 🙂 çok soru oldu[/QUOTE tarih belli değil canım cuma günü yumurta takibim var ona göre bir tarih verecek ben devlette yaptıracam canım bir arkadaş var orda o yapıcak fiyatlar hakkında bilgim yok ama devlette sadece ilaç parası ödüyosun sanırım onun fiyatınıda bilmiyorum🙂
hayırlısıyla güzel haberlerini alırız inşallah=)

Geri