mevlana ne kadarlık oldunuz canım bebek nasıl iyimi
mevlana ne kadarlık oldunuz canım bebek nasıl iyimi
bende daha hissetmiyorum mevlana..benim ki kız=)doktor ilk zamanlar erkek demişti şimdi kız dedi..hayırlısı olsun hep bir kızım olsun istiyordum=))kısmet herşey=)şimdi bebeğimi çok merak ediyorum sağlıklı bir bebektir inşallahhh dua edin kızlar=)
evet nazlı,cilveli oluyorlar=))hayırlısı artıkkk=)sen kaçıncı haftadada hissettin hareketlerini?çoğu gitmiş azı kalmış goncacım hayırlısıyla eline alırsın inşallah=)eee bebeğe ne isim düşünüyorsunuz bakalım???ayyy kuzum seninkide mi kız.desene cadılar çoğalıyor 😀 rabbim sağlıklı hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallahh.kızlar biraz nazlı oluyor hehehe.bakalım seninki kaçıncı hafta tepik atıcak 🙂 bende 30. haftamdayım.doğumuma az kaldı valla.banada dua edin 🙂

ben 4 lü tarama testi için kan verdim daha sonucu almadım3 hafta sonra gidince sonuçları öğrencez..5 hafta sonrada 3 boyutlu ultrasyon var ben en çok onu merak ediyorum..hayırlısıyla elimize alırız inşallah=)Cnm iyi dusun iyi olsun saglikli insallah bebislerimiz..benim 2 hafta sonra terminim ar insallah ogrenirim cok sabirsizim🙂 sen ense kalinligini olcturdunmu?? Birde 20.haftada organ kontrolu var onuda yaptirmak lazim🙂
evet nazlı,cilveli oluyorlar=))hayırlısı artıkkk=)sen kaçıncı haftadada hissettin hareketlerini?çoğu gitmiş azı kalmış goncacım hayırlısıyla eline alırsın inşallah=)eee bebeğe ne isim düşünüyorsunuz bakalım???![]()
Cnm 14.haftaya girdik allaha sukur simdilik iyi bebegim🙂 senin nasil gidiyor varmi sikayetin sen galiba 9.haftadasin degilmi rabbim isteyen herkeze nasip eder insallah