tşk ederim cnm ALLAH hiçbir kadını annelik duygusundan yoksun bırakmasın..bakalım son 4 gün inş eşime müjdeli haberi veririm
sagol canim benim insallah hersey yolunda gider🙂 hala inanamiyorum biyandan seviniyorum bi yandan tedirginim insallah hersey yolunda gider🙂Nuuuur cnm cooook sevindim insallah kucagimiza almak nasip olur cok cok mutluyum senin adina🙂 bende inanirmisin gecenlerde test yaptim ogrendigimde silik cikmisti gecende paaaat diye cikinca yeni ogrenmis gibi sevindim kendine cok cok dikkat et🙂
- - - Updated - - -
Nuuuur cnm cooook sevindim insallah kucagimiza almak nasip olur cok cok mutluyum senin adina🙂 bende inanirmisin gecenlerde test yaptim ogrendigimde silik cikmisti gecende paaaat diye cikinca yeni ogrenmis gibi sevindim kendine cok cok dikkat et🙂
nurr çok sevindim allah tamanına erdirsin inaşllahKIZLAAARRRRR HAMILEYIIIIIIMMMM🙂) HAMILEYIMDE HAMILEYIM🙂
test sonucunu aldim azonce 148.5 4-5 haftalik cikti🙂 insallah onceki gibi olmaz, oncekindede ayni boyle kasik agrilarim sancim olmustu ama kimyasal gebelik cikti🙁 insallah bu sefer oyle olmaz🙂
yuppiiiiiii🙂)
nurr çok sevindim allah tamanına erdirsin inaşllah
inşallah burda herkes hamişliğini duyarız bede bekeliyorum o günü sabırsızlıklasagol canim amin insallah darisi basina sendende duyariz en yakin zamanda🙂
KIZLAAARRRRR HAMILEYIIIIIIMMMM🙂) HAMILEYIMDE HAMILEYIM🙂
test sonucunu aldim azonce 148.5 4-5 haftalik cikti🙂 insallah onceki gibi olmaz, oncekindede ayni boyle kasik agrilarim sancim olmustu ama kimyasal gebelik cikti🙁 insallah bu sefer oyle olmaz🙂
yuppiiiiiii🙂)