eşim inatla baktırmıyo ama bende sorun yok saol cnm.
Ahh cnm su erkeklerlerin inadi nevarki gitseler gurur yapiorlar sanki bizde gurur yok🙁 bosver varma ustune bebek isteyen doktorada gitmeli bence..
eşim inatla baktırmıyo ama bende sorun yok saol cnm.
gonca çok az kalmış heyecan dorukta yani ne güzel=))bende daha 21. hafta dayım=))evi şimdi temizleyemiyorum ki son haftalarda ne olacak bakalım=))benim kocam beni mahfediyor onu yapma bunu yapma onu yeme bunu yeme hapını içtin mi şöyle yapma böyle yapma günde on defa arar milletten utanıyorum artıkiyi geceler kızlar.sanırım bir çoğunuz uyumuşsunuzdur 🙂 ben hala ayaktayım.bugün artık dip bucak doğum için temizliğe başladım.eşimde sağolsun çok yardım ediyo ama yinede çok yoruluyorum.nefes nefese kalıyorum bu koca göbekle valla 🙂 kızımın yatağını ayarladık temizledik.çooook şirin oldu 🙂 daha kıyafetlerini yıkayıp ütülücem.doğum çantamı hazırlıcam.evde geri kalan temizliği halledicem.yani çooook işim var hala çooook 🙂 34. haftadayız çok şükür.günler kısaldıkça heyecan basıyor ama değer 🙂 doğum sırasında burda bütün arkadaslarıma dua edicem.rabbim o an geri çevirmezmiş.o günü sabırsızlıkla bekliyorum 🙂 kendinize çok iyi bakın.ALLAHA emanet olun.
bebeğinin peşinde dolaşan düştüklerinde ağlayan anne babalar gördüm 2. sınıfa giden çocuklarıyal hala beraber yatan anneler babalar kınardım galiba benim kocamda böyle olacak=((((bebeğimin düşeceği duruma üzülüyorum he hee=)sizde durumlar nasıl=)iyi geceler kızlar.sanırım bir çoğunuz uyumuşsunuzdur 🙂 ben hala ayaktayım.bugün artık dip bucak doğum için temizliğe başladım.eşimde sağolsun çok yardım ediyo ama yinede çok yoruluyorum.nefes nefese kalıyorum bu koca göbekle valla 🙂 kızımın yatağını ayarladık temizledik.çooook şirin oldu 🙂 daha kıyafetlerini yıkayıp ütülücem.doğum çantamı hazırlıcam.evde geri kalan temizliği halledicem.yani çooook işim var hala çooook 🙂 34. haftadayız çok şükür.günler kısaldıkça heyecan basıyor ama değer 🙂 doğum sırasında burda bütün arkadaslarıma dua edicem.rabbim o an geri çevirmezmiş.o günü sabırsızlıkla bekliyorum 🙂 kendinize çok iyi bakın.ALLAHA emanet olun.

nur cok sevındım senın adına mevlanadan sonra sıra sendeymıs gıbı gelıyodu hep cok sukur guze haberler verdın bıze rabbım saglıklı sıhhatlı buyumesını ve kucagına almayı nasıb etsın ıns.
Nur kocana yaptinmi suprizi ne tepki verdi anlat bakalim🙂
- - - Updated - - -
Nur kocana yaptinmi suprizi ne tepki verdi anlat bakalim🙂