inş olmyız niles benimde çok ağrım var belimde ve karnımda kırmızılar geliyor galiba...
mevlanacım ınternetım yok evde cok gıremıyorum dolayısıyla... cok sukur bende oglum da ıyıyız abınız olcaz inş🙂) 27 haftalk olduk seker yuklememız vardı gecen hafta normal cıktı bıraz suyu azalmıs sıvı tüketimine yuklendık haftaya kontrolumuz var yine durumlar böyle.. peki sen nasılsın bebegın nasıl ??
mart 13 doğum tarihi bakalım bebişko nezamn gelecek=)tekmeleri hissediyorum çok güzel bir duygu.evet çok güzel kıyafetler var hepsini almak istiyorumm =)))isim şimdilik netleşmedi=)Rabbim herkese bu duyguları yaşatsın ...bol bol ayva yememiz gerekiyormuş ihmal etme bende bugün ayva tatlısı yaptım normalde yerken boğazıma takılıyor=) tatlı şeklinde daha rahat olur..ayva hamilelere çok yararlıymış istersen internetten araştır..21. haftaadayım cumartesi 22.haftaya gelcem=)
inş olmyız niles benimde çok ağrım var belimde ve karnımda kırmızılar geliyor galiba...
ablamda gebeliğini ilk öğrendiğinde öyleydi çok silikti hayatım ama hamileymiş çok net çıkmıyor zaten ikinci çizgibende test yaptım negatifti ama ilginç bi durum vardı 2.çizgi kısmı bembeyaz şerit oldu ama ben ümitlenmedim testin kendinde olan bişey sanırım sadece çizgi ama bembeyaz.
inş hayatım ama ben yinede ümitlenmiyorum çünkü hiç kırmızı yada pembelik yok bembeya bir çizgi bakalım yarın adet günüm sen oldunmu cnm