bende bugün son günüm adet sancılarım bel ağrım var ama adet olmadım.bende spermlerin soğukta daha dayanıklı olduğunu duymuştum.hatta geçen ay karnıma buzlu suda beklettiğimiz havluyu sıkıp karnıma koyuyodum ilişkşden sonra 🙂 bide karnım bi şişiyoduki anlatamam 😀
bende bugün son günüm adet sancılarım bel ağrım var ama adet olmadım.bende spermlerin soğukta daha dayanıklı olduğunu duymuştum.hatta geçen ay karnıma buzlu suda beklettiğimiz havluyu sıkıp karnıma koyuyodum ilişkşden sonra 🙂 bide karnım bi şişiyoduki anlatamam 😀
kızlar aranızda aşılama yaptıran varmı
yok canım yani ben yaptırmadığım için bilmiyorum o nasıl oluyorkızlar aranızda aşılama yaptıran varmı
nil adet olmadınmı bende olmadım 3 gün geçti kasık ağrısı adet sancıs akıntı var ama adet yokniles sen hala regl olmadınmı çatlycam meraktan bi test yapsana...
nil adet olmadınmı bende olmadım 3 gün geçti kasık ağrısı adet sancıs akıntı var ama adet yok