hiç üzülme canm herşeyde bi hayır wardır rabbim bizim için her zaman iiyisini düşünür bi bildiği wardır raabbimin daha üzüleceğin bişey yaşatmasın canm hayırlı olsn işin canm ii olur senin için inş
Nur tatlim cok cok gecmis olsun rabbim kimseye yasatmasin bu aciyi!! Insallah zamani gelince tekrardan gelir melegin!! Yeni isinde hayirli ugurlu olur insallah!! Ne isi bakisim bu? Optum seni kendine iyi bak olurmu😉
hadi cnm inşallah güzelhaberlerini alırız hayırlısıyla gelir meleğin.inşallah ALLAH isteyen herkese nasip eder.
evet güzel isimler NİL de güzel ama geçen gün bir haber programında MELİSA İsminin enerjisi çok iyi demişti isim analizi yapan uzman..ben PELİN SEVGİ düşünyrm ama son durum ne olur bilmyrm =) 25. haftadayız hayrlısıyla herkese nasip etsinnn..Sahile isim tam net yok 🙁 ben hem anlami his hemde dine yakisir birseyler istiyorum bakalim..sen dusundunmu?? Benim kafamdakiler:rana,melek,berrak,esimde:ece diyor bakalim artik 🙂
evet güzel isimler NİL de güzel ama geçen gün bir haber programında MELİSA İsminin enerjisi çok iyi demişti isim analizi yapan uzman..ben PELİN SEVGİ düşünyrm ama son durum ne olur bilmyrm =) 25. haftadayız hayrlısıyla herkese nasip etsinnn..