yok canım o da abartmıs ,,ılıskıden 4 gun sonra ogurmus,,
ya mıdesıne dokunan bıse olmusdur yada bı koku duymusdur falan ,,
ya mıdesıne dokunan bıse olmusdur yada bı koku duymusdur falan ,,
kolay gelsin hepimize selamlarKızlar progestan kull başladım bugun adetim için verdi dr haydı hayırılısı
o kadar hızlı geçiyor ki zaman ben nasıl 31.haftaya geldik anlamıyorum allah sağlık sıhhat versin bir bakıcaz buradaki hamileler değil sadece herkes bir topikte bebişlerimizin yaramazlıklarını konuşuyor olucaz allahın izniyle...
doğru aslında sabırsızlıktan vücudumuzu dinliyoruz sanırım..beklemek gerek.. bu arada dün kaşımı almaya çalışırken gözümden yaş aktı acıdan 🙂)))) hayırlısı hakkımızda..bende devamlı koyu kıvamlı akıntı da var ...hiç bir reglimden önce böyle şeyler yaşamamıştım..ister istemez şüphelendim..bir de beli,rtiler gördüğüm kadarı ile kişiden kişiye değiyor gibi..bir arkdaşım şüpheli ilişkiden 4 gün sonra öğürmeye başladı ve gecikmesinden sonra hamile olduğunu öğrendi..allah her birimize bu mutluluğu yaşatsın.
yeni arkadaşlarım öncelikle hoşgeldiniz. evet karın ağrısıb ile olur mide bulantısı baş dönmesi aşerme hepsini yaşadım çünkü çok odaklandım. benden tavsiye adet gününüzn geçmesi dışında hiç bişieyi önemsemeyin. ben çok taktığım için adet gecikmeleride çok yaşadım 17 inci ayım inş bunay hamile kalırım günüm 1 hafta geçmeden de test yapmıom artık çok para gitti testlere.kolay gelsin hepimize selamlar
hayır gamzeli vampir çok ciddiyim , 4. gün öğürmeye başladı ve 8. aya kadar hiç kesilmedi, iş arkdaşım bütün gün yanındaydım ben şahidim...böyle şeyler de olabiliyor