allah razı olsun canım inşallah sende kızını sağ salim kucağuna alırsınMuamma cnm insallah bu vesileyle gelir bebegin!! Aysecim saglik olsun elbet gelecek bebegin buna hep inan !!
Muamma cnm insallah bu vesileyle gelir bebegin!! Aysecim saglik olsun elbet gelecek bebegin buna hep inan !!
esmerli nerelerdesin yahu🙂 hoşgeldin çok uzun zamandır yoksun,bir ara mevlanayla konusmustuk nerelerdesin diye, inşallah herşey yoluna girerde ameliyattan sonra hemen olur bebişin.bende iki hafta önce kürtaj oldum bebişin kalbi atmadı🙁 ama güzel bir haber varrrr mevlananın kızı olacak insallah🙂) rabbim herkese nasip etsin inşallah. sen ne yaptın bu uzun arada,bi taşınma muhabbeti vardı ondan sonra girmedin galiba siteye?
bugün mr çekildi.haftaya sonucunu alıcam.herşey o zaman belli olucak.heycanla bekliyorum.ameliyat olup olmayacağım o zaman belli olucak.sona da aşılama olucak.herşeyin hayırlısı.bu arada memleketime tayinimiz çıktı paso geziyorum 🙂🙂 kafa dağıtıyorum.
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldıiym bana bi yardım edermisiniz göğüslerimde hassasiyet ve acı var adet olacağıma yordum kasık ağrım oluyor yeni evliym evlendiğimde kontrollerden geçtim kist falan varmı diye doktor yok yumurtalıklarında gayet iy dedi beklenen adet günüm 13 aralık ama 11inde kanamam oldu ama sadece tuvalete girdiğimde azar azar geldi bugün öğleden sonrada kahverengiye döndü artık adetimin son günleri gibi test falan yaptırmadım adet oldum diye bana bi fikir verirmisiniz nolur napmalıyım sizin yardımınıza ihtiyacım var🙂