Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar nasilsiniz?? Topik olmus malesef kimseler ugramiyor; ( nerdesiniz kizlar? Esmerli, nur, gonca, bennn, berrakmavi,zehra, ugurlubebek ve daha aklima gelmeyen birsuru kisi..biz iyiz cok sukur kizim son hiz buyuyor..annelik cok farkli birseymis kizar..hergun sukrediyorum rabbim bana kizimi verdi diye..11 haftalik olduk bile:) insallah en kisa zamanda herkezden aliriz hamis haberini:) bi ara herkez toplanirsa kizimin fotosunu eklicem:) kendinize iyi bakin..coo cok opuyorum

iyiyiz canmm nolsun bizde büyüyoz bebişimle kızınla sana maşallah inş sağsalim bende kucağıma alırımm şimdiden bile çok farklı durumlar chat tarafındayız ondan topiklere uğranmıyoo fotosunu kaçırdım ben galiba göremedimm bi daha eklersen görürüm inş öpüyorum kızınıda senide :)
 
canım benim inşallah olur bu defa tüp bebeğe gerek kalmadan.RABBİM isteyen her kadına annelik duygusunu yaşatır inş.sürekli bu şekilde dua ediyorum.anne olmak baba olmak çok büyük bi lütuf.RABBİM herkesi bişekilde sınıyo.sabret cnm karşına çıkan bütün engellere rağmen olacağına inan.dualarını da sakın eksik etme.ramazan ayı var önümüzde bak bi hadiste okumuştum ALLAH kabul etmeyeceği şeyin duasını da ettirmezmiş.bol bol dua et günü geldiğinde RABBİM vericektir.ben senin adına inanıyorum bi gün burda hamileyimmmmmmmmmm :) diye yazıcaksın.
canım çok sağol ne güzel şeyler yazmışsın öyle vallahi içimi rahatlattın. inşallah öyle olur bol bol dua edicem canım. çok sağol beni rahatlattığın için.
 
Geri
Üst