slm kızlar nasılsınız
gonca mevlana yakışıklı bebekleriniz nasıl büyümüşlerdir
Iyim cnm cok sukur kizim masallah iyi 3 aylik olduk🙂 senin kizin nasil?? Uzuyormu annesini😉?
slm kızlar nasılsınız
gonca mevlana yakışıklı bebekleriniz nasıl büyümüşlerdir
Iyim cnm cok sukur kizim masallah iyi 3 aylik olduk🙂 senin kizin nasil?? Uzuyormu annesini😉?
iyi canım ya az kalmış meleğinle kavuşmana. rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.iyi gidiyo çok şükür cnm 3 ay kaldı ALLAH nasip ederse.doğum hiç gelmicekmiş gibi çok zaman varmış gibi geliyo.öle acayip değişik duygular içindeyim 🙂
cnm benim sağol amin inş. RABBİM tez zamanda seninde meleğini göbüşüne koysun.iyi canım ya az kalmış meleğinle kavuşmana. rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.
MRH NASILSINIZ NASILSINIZ BİR SÜREDİR GELEMDİM KZILAR EYLÜL AYINDA 7. DEFA TÜP BEBEK DENEYECEĞİM BANA İLAÇ LAZIM GONAL F cetrotide 0 25 MG OVİTRELLA TEDAVİSNDEN KALAN VARSA BANA ÖZELDEN YAZABİLİRİMİ
[sıze=4]canım 6 defa dendim bu 7. Olcak malesef [sıze=5]aşılamaya uygun oldmadığımız için hiç aşılama yapılmadı ben 9 yılık evliyim 36 yaşımdayımm[/sıze][/sıze]7defa tup mu dediniz peki hic biri tutmadimi k.bakma ama bn cocuk istynlrdnm dye kac yillik evlisiniz asilama yaptiniz mi
Sahilecim allah kolaylıklar versin canım. Çok zor bende suan çalışmak kadar ürkütücü gelen birşey yok yavru kuşum tam 5 aylık oldu dün zaman su gibi akıp geçiyor allah yavrularimiza sağlık versin inşallah... Ben bu ara taşınma telaşındayım bakalım ramazan çıkmadan ev işi bitmiş olur inşallah...