inşallah güzel sonuçlar alırsın canımm bebeğin sana gelir emekelrin karşılığı bulur . bende herşeyi denemiştim pes ettim artık tüp bebek yaptıracaktım o ay kendliğinden hamiel kaldım çok şükür hayırlı bi vaktini bekliyor gelmek için bebekelr inşallah senin içinde hayırlı vakittir gelir bebeğinyarın transferim yapılıcak kızlar inşallah hayırlısı olur. bu arada niye kimse yok burda ya herkes nerde![]()
çok sağol canım inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder. benim transferim yapıldı. iki tane embriyo yerleştirdiler. şimdi test gününü bekliyorum hayırlısıyla bende artık o duyguyu tatmak istiyoruminşallah güzel sonuçlar alırsın canımm bebeğin sana gelir emekelrin karşılığı bulur . bende herşeyi denemiştim pes ettim artık tüp bebek yaptıracaktım o ay kendliğinden hamiel kaldım çok şükür hayırlı bi vaktini bekliyor gelmek için bebekelr inşallah senin içinde hayırlı vakittir gelir bebeğin

valla canım bu işler belli olmaz kısmetinde varsa olur. bu süreçte öğrendiğim bir şey varsa o da herşeyi çok dinleyip psikijolimi yıpratmak olmuştu. o yüzden sana tavsiyem kimseye böyle sorular sorma çünkü biri kalkıp bende işe yaramadı dese demoralize oluyorsun o yüzden hayırlısını düşün inşallah sonucu güzel olur.🙂merhaba arkadaşlar ben yeni kayıldım.dün çatlatma iğnesi yapıldı ve doktorum progestan vajinal kapsül verdi .kullanan varmı .bide kullanıp gebe kalan var mı ???
inşallah bebeğin sana tutulur canım test günün ne zmançok sağol canım inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder. benim transferim yapıldı. iki tane embriyo yerleştirdiler. şimdi test gününü bekliyorum hayırlısıyla bende artık o duyguyu tatmak istiyorum![]()
amin canım inşallah. test gününe var daha canım ayın 22 sinde. aslında kısa bir süre ama nasıl sabırsızlandığımı çok iyi tahmin edersininşallah bebeğin sana tutulur canım test günün ne zman

bu arada seninki ne kadarlık oldu canım. doğuma çok var mı. cinsiyeti falan belli miinşallah bebeğin sana tutulur canım test günün ne zman
19+4 olduk cinsiyeti kızz 🙂 minik prensesim geliyor çok şükürbu arada seninki ne kadarlık oldu canım. doğuma çok var mı. cinsiyeti falan belli mi
maşallah size ya. hayırlısı olsun canım19+4 olduk cinsiyeti kızz 🙂 minik prensesim geliyor çok şükür