essenn
Hamiş Melek
ben geçen ay öle yapmıştım essenimmm çok düzenli olmuştu bu ayda öle yapmayı düşünüyorum belki tutar sıpalar![]()
bundan sonra bende öle yapem 🙂
ben geçen ay öle yapmıştım essenimmm çok düzenli olmuştu bu ayda öle yapmayı düşünüyorum belki tutar sıpalar![]()
kizlarrrr..ben yarin doktora gidiyorum..yine bi muayene olmak istiyorum..sonra size haber vericem..
evet ablam ama napalım takdiri ilahi olsun ben inanıyorum gelicek benim meleğim halasını bekletmiycek![]()
hadi hayırlısı bakalım kuzum inşallahh gelmez şu adetinde sende anne olursun en kısa zamanda![]()
allahtan umut kesilirmi kzum dur bakalım hayırlısı inşallahh adet olmadın demi daha 🙂
hergün ilişkimi ? can dayanırmı ki yafff :hıms: ama deniycez mecbur başka çaremi varama bunu eğlenceli bir hale dönüştürmek gerek öteki türlü sıkılıyorum ben
![]()
demekki bişey biiyorlarda söylüyorlar adamlar![]()
valla ben bilmiyorum keşke bilsemde yardımcı olsam kuzum 🙂
bana gelince benim bu gün adetimin son günü sipariş ettiğim ovülasyon testlerimi bu gün kargoya vermişler yarın bende olucak inşallahh hemen yarın başlıyorum testleri yapmaya ve çift kale maç yapmaya gazamız mübarek olaaa aaaa dostlar haydii bre![]()
![]()
ama inşş büyük gol olur cnmmm 
bu arada benim dün cok karnım ağrıdı yaa kıslar bana yardımcı olun ltfn ben adet değilim ama leke oluyo ne demek bu yaa dün baktım parmak ucum kadar pembe leke olmuştu tam anlamıyla adet olmuyorum şuan karın ağrım yok ama dün cok ağım vardı
hadi bakalım gazamız mübarek ola asişimm cift kale mac heee bence tek kale oluyo o mac kıssama inşş büyük gol olur cnmmm
![]()
hayırlısı inşallahh kuzumm bu arada benim adet dün bitti bu gün çalışmalara başlıyorum
ama benim ovülasyon testlerim hala gelmedi kargoya vermişler ama üfff gelsede başlasam biran önce merak ediyorum ama yımırtam varmı 
bu arada benim dün cok karnım ağrıdı yaa kıslar bana yardımcı olun ltfn ben adet değilim ama leke oluyo ne demek bu yaa dün baktım parmak ucum kadar pembe leke olmuştu tam anlamıyla adet olmuyorum şuan karın ağrım yok ama dün cok ağım vardı