S
shekerr_hale
Forum Okuru
laviş benıde yaz cnm 20 nisan .heralde adet oldum yada düşük dun gece agrıdan uyuyamdm bugun 2 de doktora gıdıcem
şimallll sen nerdesin kuzum nezamandıradet olmadın mı durumlar nasıl hayatım ?
beni de ekleyin 5 - 6 nisan
halecim Allah yardımcın olsun üzülme canım inşallah hakkında hayırlısı neyse en kısa zaman versin Rabbim
BÜTÜN hamilelerimizi tebrik ediyorumAllah tamamına erdirsin çok sevindim😀 hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi inşallah sağlıklı sıhhatli amin amin amin...
darısı tüm bebek isteyenlerin başına
Merhaba arkadaşlar..ben yeni üye oldum bu topikteki hemen hemen bütün yazıları okudum.Öncelikle hamile arkadaşlara sağlıklı bi şekilde hamilelik sürecini geçirmelerini ve bebeklerini sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmelerini Rabbimden diliyorum..Hamile olmak isteyen arkadaşlara ( bana da) inş. Rabbim en kısa (doğru) zamanda nasip eder..Benim bikaç sorum olucak Folik asit nedir? Doktor kontrolünde mi kullanılıyo? Hamile kalmayı düşündüğümüzde hemen kullanmaya başlamalı mıyız?
folik asit vitamin gibi bişi drlar her hamile kalmak isteyen anne adayına veriyor yani kullanabilirsin zararı yok canlarım ya ne güzel hamişler çoğalıyor inş umutla bekliyen her kesin hamiş haberini alırız bu arada galiba ben ayağımı sürtüm rabbim hamişlerimizi arttırsın allahım senden dileğim istiyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli analı babalı huzurlu mutlu büyüteceği evlatlar nasip eyle .aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bende varım benim adet günüme daha çok var 10 nisan bakalım rabbim inşallah bu ay hayırlı evlatları nasip eder bizlere.
kızlar bu arada ben ne zaman yumurtlayacağım yaaaaatestlerim güzel gidiyo bende değerlendiriyorum dün test yapmadım bu akşam yapayım ama eşim 2 gece evde olmayacak inşallah yumurtlamam bu iki gün içinde
![]()

laviş benıde yaz cnm 20 nisan .heralde adet oldum yada düşük dun gece agrıdan uyuyamdm bugun 2 de doktora gıdıcem

çok teşekkür ederim canım ..peki eczaneye gidip kendim alsam olur mu? yoksa illa doktora mı yazdırmam gerek?
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hosgeldiniz bende folbiol evicap coraaspirin +klomen kullanıyorum 2 ay oldu ilaca baslıyalı

alabilirsin ama sen yinede dr a görün her zaman dr kontrollü olması daha iyi