cnm arkadaşım tebrikler

haydi asi haydi asi haydi tam zamanı tam zamanı şimdieveeet yarın güzel haberler bekliyoruz asiden 🙂)
banane sen de hamiş kalmazsan bende kalmam
ikimiz birden haber verelim
tamam söz ama senin istanbula gelip yemen lazım yoksa antalyaya gelene kadar bozulur oben pastamı özel isterem ama cilekli ve cikolata birarada olacak![]()
iyi o zaman kız temmuz başı gibi çıkıyoruz yıllık izine para biriktirmeye başladım şimdiden şöyle gönlümüze göre bir ikinci balayı yapmayı düşünüyorum![]()
aynen öyle oldu canım yaaa. yolda gariban görse koluna takıp getirecek eve delimi ne. şimdi annesiyle babası aydına gidecekmiş yıllık izinlerinde bana kalkmış diyo bizde onlarla gidelimmi diye. bu kez daha ben kızamadan babası kızdı buna oğlum gitsene eşinle yalnız başına ne işin var bizimle diye. annesi hemen atlıyo uyuz kadın gelsinler hep beraber yapalım tatili diye manyak bilmiyor ben onla beş dk kalmaya katlanamıyorum bide 15 gün tatil yapacakmışım
süperrrr gözüküyo valla.kıss sen masusmu yapıyon zaten diyet yapmaya çalışıyorum kafayı yicem valla 😀
yaza kadar veririm ama
kıslar benim cıkmam lazım ya kendinize iyi bakın emi![]()
yettim gari
akşama ne yemek var benim yememm yokda sizden fikir alayım 
ya kuzum bişey soracağım sana benim kaç gündür hiç ağrım falan yoktu bugün ağrım oldu ateşim çıktı bide akıntım arttı acaba yumurtlama günüm daha yenimi geldi