eşim ben bi hata yaptığımda kıvırmaya çok çalışınca hep derki: yapma bana beste koyarım sana kümeste![]()
bittim bu lafaaaa

aaeşim ben bi hata yaptığımda kıvırmaya çok çalışınca hep derki: yapma bana beste koyarım sana kümeste![]()

aaafiyet olsun ozaman şekerim
Defnecicişkommm seni bu koronun şefi ilan ediyorum
![]()
anlaştık asiş bende bitiyorum vede hemeeeen kümese koşuyorummmmbittim bu lafaaaaaa

belkide kaldın güzelim neden olmasınben iyi şarkı bestelerim ama hamiş nasıl kalacaksam
yaa bu arada ben iyi şiştim yaa adet olamamamın bi şişkinliği v ar özellikle göğüslerime dokunamıyorum balon gibi oldum be![]()
keyfi çok yerinde olduğundada hep şeyi söylüyo evin içinde oynaya oynaya beşiktaşın fenere söylediği şarkı varya onubende bittim orjinal bi sözmüş

anlaştık asiş
bende bitiyorum vede hemeeeen kümese koşuyorummmm
belkide kaldın güzelim neden olmasın
laviş ve havişler napıyosunuz 🙂 ben meraklı dün dr a gittim.ultrasonla baktı bişi göremedi ağlıcaktım.dr mecburen alttan bakmak zorunda kaldı böğğğğ iğrenç bi andı ama deydi 🙂 meleğim daha fındık kadar hehe.2 hafta sonra daha iyi anlarız o zaman gel dedi.geç döllenme oldu ya o bakımdan.eee kızlar ben şimdi ne kadarlık hamile sayılıyorum.en son adet tarihim 12 mart.ama yumurtlama dönemim 17 gün sonraydı.ne karışık hee 😕
selam tatlım biz aynıyız ama sende güzel gelişmeler olmuş fındığını görmüşsün🙂 yumurtladığın günün biönemi yok doktorlarca onlar hep son reglinde hesaplıyolar buna göre 5hafta 5günlük oluyo senin fındık🙂laviş ve havişler napıyosunuz 🙂 ben meraklı dün dr a gittim.ultrasonla baktı bişi göremedi ağlıcaktım.dr mecburen alttan bakmak zorunda kaldı böğğğğ iğrenç bi andı ama deydi 🙂 meleğim daha fındık kadar hehe.2 hafta sonra daha iyi anlarız o zaman gel dedi.geç döllenme oldu ya o bakımdan.eee kızlar ben şimdi ne kadarlık hamile sayılıyorum.en son adet tarihim 12 mart.ama yumurtlama dönemim 17 gün sonraydı.ne karışık hee 😕
laviş ve havişler napıyosunuz 🙂 ben meraklı dün dr a gittim.ultrasonla baktı bişi göremedi ağlıcaktım.dr mecburen alttan bakmak zorunda kaldı böğğğğ iğrenç bi andı ama deydi 🙂 meleğim daha fındık kadar hehe.2 hafta sonra daha iyi anlarız o zaman gel dedi.geç döllenme oldu ya o bakımdan.eee kızlar ben şimdi ne kadarlık hamile sayılıyorum.en son adet tarihim 12 mart.ama yumurtlama dönemim 17 gün sonraydı.ne karışık hee 😕
ben senin için hamişlere sorcaktım ama kimseyi bulamadım chatta