yaa ben niye ağlayamıyorum yaaaabende mutluluktan kahkahalar atayım bari
![]()
ya bu huy bana küçük halamdan geçmiş oda böyle gelin falan gördümü dayanamaz ağlar hamile görür ağlar bebek görür ağlar bende onun gibi sulu göz olmuşum🙂

bende kayınvalidemden öğrenem oda hemen ağlar gideriz mutluluktan ağlar buraya döneriz ayrılıyoruz diye ağlar![]()

canııımmmm çok çok çok sevindim.harika bir haber verdin bize,umut verdin🙂 rabbim inşallah hayırlısıyla kucağına almayıda nasipeder.ayy valla kalbim pırpırarkadaşlarım 216 pozitiffffff sevinçten ağlıyorum az kendime geliyim geleceğim seviyorum sizi🙂 Rabbim en yakın zamanda size de nasip etsin inşalllaaah inşallahhhh
amin asicim rabbim bütün isteyenlere varsin inşallah.arkadaşlarım can dostlarım darısı bizlerin de başına inşallah![]()
tatlım bende öyleydim ama son 1 senedir birçok şeye ağlayamıyorum donup kalıyorum.ağlamak boşalmak en güzeli inan en iyisini yapıyosun.ya bu huy bana küçük halamdan geçmiş oda böyle gelin falan gördümü dayanamaz ağlar hamile görür ağlar bebek görür ağlar bende onun gibi sulu göz olmuşum🙂

canım benim ya sen ne kadar iyi kalpli bir insansın yaDilek nereye gitdin taze hamiş.Yakisklım lavisim aglarsazda mutlulugdan aglayın hep.

canııımmmm çok çok çok sevindim.harika bir haber verdin bize,umut verdin🙂 rabbim inşallah hayırlısıyla kucağına almayıda nasipeder.ayy valla kalbim pırpır
amin asicim rabbim bütün isteyenlere varsin inşallah.
tatlım bende öyleydim ama son 1 senedir birçok şeye ağlayamıyorum donup kalıyorum.ağlamak boşalmak en güzeli inan en iyisini yapıyosun.