laviş teyzesi bizim haftamızı yanlış yazmışsın biz 17 haftayı doldurduk artık bugün 17+1deyiz teyzesi bizi de düzeltir misin
laviş teyzesi bizim haftamızı yanlış yazmışsın biz 17 haftayı doldurduk artık bugün 17+1deyiz teyzesi bizi de düzeltir misin
güzeller merhaba,
hepinize iyi haftalar, bol aşk, mutluluk, sürpriz, kazanç ve elbette sağlık dolu günler.. Selameti bende çok merak ediyorum, haber alan olur ise lütfen paylaşsın..
sevgiler ve öpücükler kucak kucak..
güzeller merhaba,
hepinize iyi haftalar, bol aşk, mutluluk, sürpriz, kazanç ve elbette sağlık dolu günler.. Selameti bende çok merak ediyorum, haber alan olur ise lütfen paylaşsın..

ben hasta oldum bu sabah bidaki tarihim 30 eylül 36 günde bi oluyorum 3 aydır nedense ekim de dr a dtcez eşimle öle karar aldık kızlarr hakkınızı helel edin herşey için sağolun ben bida bu siteye girmicem bu gün son bi gün hamile kalırsam o zaman gircem inşallah allaha emanet olun :'(
allahım hiç ama hiç kimseyi böyle zor bir durumda bırakmasın allah başımıza gelen her tür imtihana gereken sabrı gösterebilmeyi nasip etsin canım... bizim yavrularımıza sağlık sıhhat versin çocuk isteyenlerede hayırlı sağlıklı sıahhatli bebekler versin en kısa zamanda... eksik dua etmemek lazım rabbim ne veriyorsa hayırlısı sağlıklısını versin
lavis teyze biz 25 e girdik bizi 25 yazarmisin 🙂))
güzeller merhaba,
slm kızlar duanıza ihtiyacım var kürtaj olalı 4.5 ay oldu ama hala adet olamadım o günden beri ilaç kullanıyorum enson ilacım perşembe günü bitti ve 7 gün içinde adte olmam lazım artık çok sıkıldım biran önce olmak istiyorum olmadan bebek çalışmalarınada başlıyamıyorum eğer bu hafta adet olmazsam sanırım yine hsg çektircem nolur benim için dua edin hsg ye gerek kalmasın .adet olamayıncada çok sitres ve sinir yapmaya başladım allahım yardım et