niye bişey olmasın cicim hiiiç belli olmaz topiğin sahibi olarak bekliyoruz şekerim 🙂valla cnm ben oraya erken yazdım da normalde 9 eylül bekliyordum ama hala gelmedi benim bilirsin belki gecikmeli geliyo zaten bişi yoktur🙂
niye bişey olmasın cicim hiiiç belli olmaz topiğin sahibi olarak bekliyoruz şekerim 🙂valla cnm ben oraya erken yazdım da normalde 9 eylül bekliyordum ama hala gelmedi benim bilirsin belki gecikmeli geliyo zaten bişi yoktur🙂
niye bişey olmasın cicim hiiiç belli olmaz topiğin sahibi olarak bekliyoruz şekerim 🙂
hımm hadi bakalım inşallah işinde olur hayırlısıyla.Allah gönlüne göre istediğin zamanda versin bebişinide canım.esasen ben bu ara unuttum bebeği yani ara verdim gibi iş başvurusu yaptım onun için bu ara olmasa iyi olur 🙂
bakalım artık daha d,kkatli yemeye çalışıyorum ama meyve yemeden duramıyorum 2 saatte bir en az bişeyler yiyorum o kadar meyve şekerine vücut dayanamıyor tabi şu ev taşıma işi bir bitsin o zaman yürüyüşümü aksatmamaya çalışıcam inşallah... neyse kızım iyi olsunda ben kilo alsamda sıkıntı değil zorlar veririz 19 haftalık olduk artık büyüyoruz iyice inşallah bu güzel duyguları rabbim sizlerede yaşatır hayırla ve sağlıkla en kısa zamanda...
Merhaba Kızlar bugün doktora gittim.. ve guatır şüpem oldugunu ve test yaptırmak istediğimi söyledim.. ayrıca idrarımı yaparken söylemesi ayıp yanmalarım olıyordu ve akıntıda da yoğunluk vardı.. bu şikayetlerimide söyledim.. idrar ve kan testi istedi onları yaptırdım yarın sonucları alacagım.. bu topıkte arkadasın bırının yorumunda guatır olan kişide hamilelik şansı cok zor oldugun yanı bebegın olmadıgını okumustum... ve internettede arastırdım gercekten dogru onun için bende test yapırıdm.. doktora dedım 3-4 aydır denıyoruz ama bebek olmuyor oda testi bir yapalım sonucları alınca bakarız dedi.. ayrıca kanımda hamilelik testide istedim.. bakalım.. ya birde şey soracaktım benım adetıme daha 8-9 gun var aceba bugün verdiğim kanda çıkar mı olası bır gebelik?? ve ilişki olalı nerdeyse 10-11 gün oldu çıkarmı aceba düşük bir degerde olsa?? 😕 kafam cok karısık eger guatır varsa ondan olmuyordur bebek ya yoksa ılk cocukta hemen olmustu... bakalım hayırlısı...
meraba arkadaşlar beklenen gün geldi ve yarın sabah 8 de hastanede olcaj 10.5 da ameliyata gircem çok sitresliyim ufff inş bu son olur nolur dualarınızı eksik etmeyin ve nolur nolmaz hakkınızıda helal edin benim hakkım varsa helal olsun sizleri seviyorum. ha bide benim için ayetel kürsü okuyabilirmisiniz hepinizden allah razı olsun kendinize iyi bakın![]()
canım Allah yardımcın olsun inşallah ameliyatın iyi geçsin ve bebeğini kucağına en yakın zamanda alırsın.şimdiden geçmiş olsun.meraba arkadaşlar beklenen gün geldi ve yarın sabah 8 de hastanede olcaj 10.5 da ameliyata gircem çok sitresliyim ufff inş bu son olur nolur dualarınızı eksik etmeyin ve nolur nolmaz hakkınızıda helal edin benim hakkım varsa helal olsun sizleri seviyorum. ha bide benim için ayetel kürsü okuyabilirmisiniz hepinizden allah razı olsun kendinize iyi bakın![]()