özlem dursun
Hamiş Melek
arkadaşlar bulantı nasıl geçer yokmu bunun bi yolu sabah başlıyor gece yatana kadar offfffffff offfffffff :hıms:
arkadaşlar bulantı nasıl geçer yokmu bunun bi tam yolu sabah başlıyor gece yatana kadar offfffffff offfffffff :hıms:

Kizlar bugun doktora gittim doktorum alttan kontrol etti ve bebis heran gelebilir dedi ve bana iki gün snraya tekrar randevu verdi ins saglikli bi sekilde dogar bebegim....Ve 36+0 im ...
kizlar bugun doktora gittim doktorum alttan kontrol etti ve bebis heran gelebilir dedi ve bana iki gün snraya tekrar randevu verdi ins saglikli bi sekilde dogar bebegim....ve 36+0 im ...
aynen öyle canim doktor öyle söyleyince cok sasirdim yaaa bendee kadin resmen agrin varmi ben yok dedim sasirdii resmen kadin yaaa ayy ins iyi bi sekilde dünyaya gözlerini acar yawrum korkuyorum yaaatekim vallaha mı diyosun enemmm.beni bekle kızzz beraber doğuracaktık ühühühü.inş zamanında gelir oğluşun sağlıkla hayırlısıyla.bak nette olmasamda msj at haber ver oke kuzum.
Kizlar bugun doktora gittim doktorum alttan kontrol etti ve bebis heran gelebilir dedi ve bana iki gün snraya tekrar randevu verdi ins saglikli bi sekilde dogar bebegim....Ve 36+0 im ...