yağmur gözlüm
Hamiş Melek
kıslar adet olmadım bugün ama 1 kac gün içinde olurmuyum bilemem zaten 1-2-3-4 ünde bekliyodum bakalım
lavinyam bende 3 ve 4 ünde bekliyorum inş. rabbim herkese verir ya,çok istiyoruz ama tabi hayırlısı
kıslar adet olmadım bugün ama 1 kac gün içinde olurmuyum bilemem zaten 1-2-3-4 ünde bekliyodum bakalım
yok canım kırmızı olmayacak kahverengi renkte soğanlardan olacak sarı kahverengi gibi olanlardan yani aha bu alttakilerden 🙂
![]()
lavinyam bende 3 ve 4 ünde bekliyorum inş. rabbim herkese verir ya,çok istiyoruz ama tabi hayırlısı
hehehe bende bublardan yok demek istemiştim cnm bakalım yarın alabilrsem başlıyım bugün geçti artık saol lavişim
umarım gelmez adetin canımmm ve umarım bu güzel haberi bu sayfada ilk kez bu başlığın kurucusundan alırız 🙂)
şekerlerim ben adet oldum dün akşammm, üzgünüm güzel haberler veremiyorum ama hayırlısı olsun Laviniminde dediği gibi bir daha ki maçlara🙂bu arada lavincim bu soğanları nerden buldun harika ordan alıp yiyesim geldi valla🙂 sizleri bekliyorum merakla ve dua ediyorum 2 lavinyamdan da güzel haberler gelir inşaallah.son durumlar ne yazın mutlaka.Allah'ım hepimize hayırlı zamanlarda hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin.
üzülme boşver bakalım bende adet olsam üzülmeyecem valla cnmm kardelenimmm inşş güzel haberleri vermek isterim tabi inşş olur yaniiibugündeeeeeeeeeeee olmadımmmmmmmmmmmmm