defne defne
Hamiş Melek
git tabi tatlım hayırlı sonuçlarlada dön inşallahkızlaaar ben adet oldum bugün🙁 bi dahaki adet tarihim 8 mayıs bu ay doktora gidebilirim 3 ay aradan sonra bakalım.
git tabi tatlım hayırlı sonuçlarlada dön inşallahkızlaaar ben adet oldum bugün🙁 bi dahaki adet tarihim 8 mayıs bu ay doktora gidebilirim 3 ay aradan sonra bakalım.
huhuu sana diyorum günün nezamandı.
bu kadar olur valla.. ben hemde en koyu beşiktaşlıyım.. bugün daha arkadaşlara diyordum minik kartal karnıma hoşgeldi diye 🙂)
ha ayy yok yok dişi kartallar 
canım benim olmaz öyle sabah 6:30 da kalktığında yataktan kalkmadan hemen ölçüceksin doğru sonuç odur.senin kalkıp soyun tekrar giyin yat falan ölçünü değiştiriyo hep bu hareketler.ya canım bişey sorcam ben her sabah çalıştığım için erken kalkıyorum şöyleki saat 6:30 gibi kalkıyorum üstümü giyiniyorum sonra tekrar yatıp 7 gibi kalkıp ölçüyorum. öyle etkisi olabliirmi düşük çıkmasının😀
ya canım bişey sorcam ben her sabah çalıştığım için erken kalkıyorum şöyleki saat 6:30 gibi kalkıyorum üstümü giyiniyorum sonra tekrar yatıp 7 gibi kalkıp ölçüyorum. öyle etkisi olabliirmi düşük çıkmasının😀
ya canım bişey sorcam ben her sabah çalıştığım için erken kalkıyorum şöyleki saat 6:30 gibi kalkıyorum üstümü giyiniyorum sonra tekrar yatıp 7 gibi kalkıp ölçüyorum. öyle etkisi olabliirmi düşük çıkmasının😀
haa şimdi hatırladım sen test yapmamkta ısraredendin dimicanım geçen ay 3 ünde olmuştum yani bir hafta geçti 🙂
yinemi yanlış hatırladım yoksa🙂kız asi sendemi beşiktaşlısın oleey oley oley oleyy şampiyon beşiktaaşşşş🙂🙂ooooo süper buu yaa kalp kalbe karşıymış ozamannn kartaliçelerha ayy yok yok dişi kartallar
![]()
dişi kartallar süper fikir 
şuan karnım o kadar şişki sanki davul oldu,adet döneminde karın şişliğine ne iyi gelir arkadaşlar, artık oturamıyorum çok rahatsız oluyorum bu şişlikten,kabızda değilim çünkü tuvalet isteği hiç yok sadece şiş.bilgisi olan varmı kızlar.