defne defne
Hamiş Melek
melekçim sen oyüzden 10dk. görmesen ölüyosun bak bana dimdik ayaktayım 7 sene sonra özlemek için 10 saat görmemem lazım 

kıskanmıyor vede saygıyla eğiliyorum
düşünme nazar yap🙂 ay kıyamam ben sana buda hasret çekermiş🙂 3 vakte kadar kavuş inşallah ama önce test al test.
iyiki geldin şu topiğede seni tanıma şansımız oldu valla 
kuzummm kıyamam bana sendemi kociş hasreti çekenlerdensinn senin kociş nerde bakiimbu arada içindeki sesi dinle kuzum varsada yoksada eninde sonunda çıkacak zaten dimi ama
![]()
valla esas ben sizi tanıdığım ve burda sizinle iyikötü herşeyimi paylaşabildiğim için çok mutluyum.pleased to meet you 🙂🙂defne beniii öldürüyosun kısiyiki geldin şu topiğede seni tanıma şansımız oldu valla
![]()
canım senin işin daha zormuş allah dayanma gücü versin çünkü ayrı kalmanız gereken zaman çok olur bu durumda.canım elbette de çıkacak herşey ortayada ben geciktirmeye çalışıyorum sanırım 🙂 evet bende hasret çekenlerdenim 🙁 benim eşim subay nöbete gider eğitime gider yani sebeb çok biz de görmemek için birbirimizi 🙂
valla esas ben sizi tanıdığım ve burda sizinle iyikötü herşeyimi paylaşabildiğim için çok mutluyum.pleased to meet you 🙂🙂
pardon canım sen iste yiterki: tanıştığıma memnun oldum. oldumu şimdi🙂iyi ki varsınız kızlar yaa iyi geliyorsunuz bana bu arada Allahım ingilizce görmek istemiyorum 🙁
canım senin işin daha zormuş allah dayanma gücü versin çünkü ayrı kalmanız gereken zaman çok olur bu durumda.
pardon canım sen iste yiterki: tanıştığıma memnun oldum. oldumu şimdi🙂