LaViNYaM
>>>ιкιz αηηєѕι<<<
kızlarr ya fatmagülün suçu neyi izleyen var mı bu hafta nolcek merak edıyom gecen haftada izleyemedim 🙁
valla ben fatmagülü bilemem ama benim sucum ne acaba yine sınav yaklaştı yaa pöfff 😕
kızlarr ya fatmagülün suçu neyi izleyen var mı bu hafta nolcek merak edıyom gecen haftada izleyemedim 🙁
valla ben fatmagülü bilemem ama benim sucum ne acaba yine sınav yaklaştı yaa pöfff 😕
sen sınava yeni girmedin mi canım ne sınavı bu 🙂
aynen asimm bende öyleyim böyle bağıra bağıra ağlamak istiyorum yaa bu düzensizlik ve belirsizlik bizi böyle yapıyor ben bunaldım iyice Allah sabır versin diyorum ne diyeyim başka 🙂

ececim selam naber nasıl gidiyo görüyorum seni sakın kacma![]()
iyi gidiyor lavişim nasıl olsun topige arada ugruyorum bebegi fazla düşünmemek için girmek istemiyorum cnm bu ayda bekliyorum bakalım ne olcak olmazsa zaten dr gel dedi adetin 1 yada 2. günü sanırım rahim filmimi ne çektircek muayne oldugumda sordu yaptırmadım demiştim hakkımızda hayırlısı olsunkan degerlerime baktı herşey normal gözüküyor dedi gebelik için olmazsa eşimde sperm vercek onada bakılcak lavişim

anladım cnmm hayırlısı olsun inşş filmin ve bütün tahlilerin iyi cıkar yaa Allah hayırlı zamanda versin inşş iyi haberlerini bekliyorum he zaman![]()