hayırlısı neyse o olsun canım madem bekliceksin inş. haftasonu güzel haberlerle dönersin inşallah 🙂ayy defneciğim inşallah sevindirici bir sebebi vardır bakalım haftasonuna kadar sabredip bekeleyecem olmadı bir test yapacam o da olmadı doktorun yolunu tutacam yine 🙁
valla ben fatmagülü bilemem ama benim sucum ne acaba yine sınav yaklaştı yaa pöfff 😕
çok hoşun valla lavişim yaa güldürdün valla beni.fatmagülle ikinizin suçu aynı,çok çekici olmak
bütün stresi çekiyosunuz🙂tatlım her iki testte çok önemli ancam sperm tahlilinin herşeyden önce yapılması şart sende herşey normal olsa bile sperm yeterli olmayınca yada hiç olmayınca bir faydası olmuyo.rahim film daha meşakkatli bir işlem önce kesinlikle sperme bakılmalı eğer o normalse film çekilmeli bunu doktoruna belirt, lütfen.kan degerlerime baktı herşey normal gözüküyor dedi gebelik için olmazsa eşimde sperm vercek onada bakılcak lavişim
hayırlısı neyse o olsun canım madem bekliceksin inş. haftasonu güzel haberlerle dönersin inşallah 🙂
çok hoşun valla lavişim yaa güldürdün valla beni.fatmagülle ikinizin suçu aynı,çok çekici olmak
bütün stresi çekiyosunuz🙂
tatlım her iki testte çok önemli ancam sperm tahlilinin herşeyden önce yapılması şart sende herşey normal olsa bile sperm yeterli olmayınca yada hiç olmayınca bir faydası olmuyo.rahim film daha meşakkatli bir işlem önce kesinlikle sperme bakılmalı eğer o normalse film çekilmeli bunu doktoruna belirt, lütfen.
söyle anam burdayız 🙂 bizi saymıyon heralde öyle kimse yok demeler falan 🙁

ayy nerem cekici benim hem alan almış artık beni kimse beğenmesin beni :hıh: kocişim beğensin yeter![]()
hee ayy ordasında yazmıyon hiç ben burda sinek avlıyom![]()
zaten çekici derken sitres çekici demiştim hani mıknatıs misali hep sitreslisin ya
aman sen kocişinle mutlu ol yeter ha şöyle yıkama yağlamada tamamadamdan saymamak da ne demek astafirullah siz en güzel meleklersiniz en güzel anne adaylarısınız![]()

asicim kuşum senin sıkıntın geçmedimi halaüfff ben çok sıkılıyorummm bu günnn 🙁
hayırlısı neyse o olsun canım madem bekliceksin inş. haftasonu güzel haberlerle dönersin inşallah 🙂
bütün stresi çekiyosunuz🙂
tatlım her iki testte çok önemli ancam sperm tahlilinin herşeyden önce yapılması şart sende herşey normal olsa bile sperm yeterli olmayınca yada hiç olmayınca bir faydası olmuyo.rahim film daha meşakkatli bir işlem önce kesinlikle sperme bakılmalı eğer o normalse film çekilmeli bunu doktoruna belirt, lütfen.
üfff ben çok sıkılıyorummm bu günnn 🙁

zaten çekici derken sitres çekici demiştim hani mıknatıs misali hep sitreslisin ya
aman sen kocişinle mutlu ol yeter
ha şöyle yıkama yağlamada tamam
asicim kuşum senin sıkıntın geçmedimi hala