şimdi okudum kusruma bakma bacım.küsme lütfennnnnnnnnnnnn.barışalim.ben iyiyim sen nasılsın
TAMAM TAMAM KÜSMEDİM🙂 EH İŞTE YA BUGÜN İŞLER BİRAZ YOĞUN UĞRAŞIYORUZ HİİİÇÇÇÇÇ BİR DEĞİŞİKLİK YOK🙁bacım hoş bulduk,inşeallah bu agrılar hamişlikdendi.defneee ,ceylangözlü,melek24 hoşgeldiniz canlarım ben yemeği yedim ve geldim nabersiniz bakimmm ya kızlar bende de kasık ağrısı bel ağrısı aldı başını gidiyor ayy kalçalarım bile ağrıyor yaa 🙂 bilemedim ne oluyor içimde 🙂
ohhh nasılda acıktım varya fırsat bulup daha yemek yiyemedim geliyorum hemann🙂🙂asi,ciel,koyusiyah,saklanmayın göruyorm szı hoş geldız.yemek yaptım hadi gelin

valla benceeee içinde bebek oluyo ondan hepsidefneee ,ceylangözlü,melek24 hoşgeldiniz canlarım ben yemeği yedim ve geldim nabersiniz bakimmm ya kızlar bende de kasık ağrısı bel ağrısı aldı başını gidiyor ayy kalçalarım bile ağrıyor yaa 🙂 bilemedim ne oluyor içimde 🙂
afiyet olsun tatlım yarasınnnnyavru kuşum sen nekadar zamandır istiyodun evlatlık almayı düşünecek kadar zamanmı geçti neden bukadar umutsuzsun ??????o kadar umutsuzum ki bazen diyorum evlatlık alırım sorun değil ama kendimi kandırıyorum. Ben bebeğimi içimde hissetmek istiyorum onun kokusunu içime çekmek istiyorum. Allahım bizlerin evlat sevgisiyle yanıp tutuştuğumuzu görmüyormusun sama yalvarıyorum artık lütfen bebeğimiz olsun artık![]()
Asla üçşey olma Ümitsiz olma Şükürsüz olma Sabrsız olma.o kadar umutsuzum ki bazen diyorum evlatlık alırım sorun değil ama kendimi kandırıyorum. ben bebeğimi içimde hissetmek istiyorum onun kokusunu içime çekmek istiyorum. Allahım bizlerin evlat sevgisiyle yanıp tutuştuğumuzu görmüyormusun sama yalvarıyorum artık lütfen bebeğimiz olsun artık![]()
kurbandı gel canım....ohhh nasılda acıktım varya fırsat bulup daha yemek yiyemedim geliyorum hemann🙂🙂