ayy laviş senin bana garezin ne yaa tombiş olmak istemiyorum ben 🙁

kızlar benide eklesenize adet 8nisan gecti bekliyom ama yok bişe
seni de ekleyim listeye bari
bakarsın gelir gelmez sende hamiş cıkarsın bellimi olur 
[/QUOTE]ayy kısss sana neye garezim olsun aşk olsun yaaa evet tombiş ol işte nolur ki kocişin öper sever koklar![]()

cnm arkadaşım tebrikler

ama benim kocacığım sevmez ki beni tombiş olursam kışın biraz saldım kendimi göbek çıktı biraz yaza böyle girmeyi düşünmüyorsun değil mi diyor bana 🙁

vayyy kocişe bak sen göbekli hanım istemiyo aman diyim o zaman yeme hiç ac kal kıss![]()
asişiimmm bende biliyosun ki adet olaamıyorum ama kafaya göre ilac almak doğru değil cnmm başka şeylere zararı olur bu sefer aman diyim belkide hamişsin ilac kullanacan zararı olacak bebeğe dr görsün önce
benim ne olcak durumum yaaa üffffffff her ay aynı şeyleri yaşamaktan sıkıldım ne yapayım adet söktürücü alayım mı![]()
bilmiyorum ama ilaç almam lazım zaten haziranda doktora gidicem
ama benim kocacığım sevmez ki beni tombiş olursam kışın biraz saldım kendimi göbek çıktı biraz yaza böyle girmeyi düşünmüyorsun değil mi diyor bana 🙁
bizim evde askeri disiplin var canım herşey kontrol altında yazın kampa gideceğiz beni orada rezil etme lütfen diyor güzel güzel çıtı pıtı giy mayonu bikinini öyle ordan burdan sarkmasın diyor yaa bi görsen hafta da üç gün salona da gidiyoruz çalışıyoruz karın kol ama öyle çok kilolu değilim hee 1.62 boy 54 kg 🙂