cnm snuc iyi gibi ama günde 2-3 kezde adamın iliği kurur beyazık değelmi dr larda diyo zaten en sağlıklısı ve verimlisi gün aşırı yani ama inşş calışın bakalım tutar inşş yumurtlama günlerini bildikten sonra denemeye devam
canım kötü değil aslında ama sperm kalitesi için bol bol keçi boynuzu pekmezi yedir eşine bak lavişimdi galiba çok güzel sonuç alan bol bol yedir keçi boynuzu pekmezi bol bol fındık ceviz arı sütü polen var bildiklerim bunlar hadi kolay gelsin![]()
evt asimm,doktorda dedi zaten kötü deil ama daha fazla calismak lazimmis😀

tamam işte kuzum sen bol bol keçi boynuzu pekmezi içir eşine bak doktorlar bile söler sana adet olayım da bende eşime neler neler alıcam![]()
ya ben almanyadayim,burda böyle seyler bulmak cok zor...nerden bulcam simdi ben onu.. 😕
cnmm türkiyede akrabalar yokmu onlar alsın göndersin sana bak manisanın mesir macunu arı sütü+polen+bal karışımı bunları yedirsem süper performans sağlar kocişin

cnmm türkiyede akrabalar yokmu onlar alsın göndersin sana bak manisanın mesir macunu arı sütü+polen+bal karışımı bunları yedirsem süper performans sağlar kocişin
ayy kıs oda vardı demi

mesir macunu muayy kıs oda vardı demi
![]()
pelin kıs arı sütü polen al ozaman bak onu netten de siperiş edebilirsin![]()

mesir macunu aldık biz kocişimden cok ben yiyodum valla![]()