M
*Melek*
Forum Okuru
kız ciel valla süpersin iyii akıl etmişsin demek net üzerinden sipariş alıyorlar ha ne güzelmiş😀
goncacım hoşgeldin nasıllsın fıstıkkk? bebişli günler nasıl geçiyokızlarrrrr napıyosunuz görüşmeyeli bakalım.özledim sizleri yaaaa 🙂
senin ki, kac haftalık canım bulantı falan diyin ce merak etttim benimki 4 haftalık olacak ama bulantı yok bende ....
alemsin lavişş 🙂 koptum gülerkenaha geldi bizim taze hamiş neti acmışlar heralde![]()
he valla açtılar.zırt pırt kapatıyorlar deli oluyorum.pc de kafayı yedi offff 😕 siz napıyosunuz.varmı değişiklik hayatınızda canlarımmmcanımmm iyiyim seni sormalı.nasıl geçsin valla bişi anlamıyorum suan.ne bulantı ne baska şey.sadece çok alınganım ve ağlamaklıyım arada çok.o kadar kuşumgoncacım hoşgeldin nasıllsın fıstıkkk? bebişli günler nasıl geçiyo
neyse kızlar ben kacar görüşürüz TABİ UYUMAZSAM 🙂 🙂

alemsin lavişş 🙂 koptum gülerkenhe valla açtılar.zırt pırt kapatıyorlar deli oluyorum.pc de kafayı yedi offff 😕 siz napıyosunuz.varmı değişiklik hayatınızda canlarımmm

oy oy oy kıyamam sana kuşummm.değişecek hayatınız birgün hiç üzülme bi bakacaksın bebiş kucağında 🙂 rabbim en kısa zamanda göbişinize koysun meleğinizi 🙂yok nerdeeeeee aynı tas aynı hamam devam işte![]()