bi gün mutfaktayım kahvaltı hazırlıyodum.bu safta yatak odasına gitmiş benimkinin tepesinde bakıyo kocişime 😀 çocuğun ödü koptuvayy kerataya bak senkocişini atar o girer yakında yanına
![]()
ha resmen uyansında ilgilensin diye tepesine çıkmış 😀bi gün mutfaktayım kahvaltı hazırlıyodum.bu safta yatak odasına gitmiş benimkinin tepesinde bakıyo kocişime 😀 çocuğun ödü koptuvayy kerataya bak senkocişini atar o girer yakında yanına
![]()
ha resmen uyansında ilgilensin diye tepesine çıkmış 😀Ya genel itibariyle bütün akrep özellikleri var bende iyisiyle kötüsüyle🙂 ama bakışlarım için öyle diyolar etkiliymiş yanii🙂

valla gonca biliyosun bendede muhabbet kuşu var ama bitürlü alışamadı bize ya korkuyo bizden eve geleli 7 ay oldu bu zaten küçüktü 3 aylıkmı neydi bende gelsin omzuma konsun istiyorum ama olmuyoo🙁bi gün mutfaktayım kahvaltı hazırlıyodum.bu safta yatak odasına gitmiş benimkinin tepesinde bakıyo kocişime :d çocuğun ödü koptuha resmen uyansında ilgilensin diye tepesine çıkmış :d
bi gün mutfaktayım kahvaltı hazırlıyodum.bu safta yatak odasına gitmiş benimkinin tepesinde bakıyo kocişime 😀 çocuğun ödü koptuha resmen uyansında ilgilensin diye tepesine çıkmış 😀
ayağından bağla sen onu 
valla gonca biliyosun bendede muhabbet kuşu var ama bitürlü alışamadı bize ya korkuyo bizden eve geleli 7 ay oldu bu zaten küçüktü 3 aylıkmı neydi bende gelsin omzuma konsun istiyorum ama olmuyoo🙁
sende dışarı cıkar ilgiln onla