lavişim bizim burayı görsen bide tuhaf bi soğuk yağmur ıyy içim karardı valla 🙁

aman aman tatlımm sen iyi olda kim bozabilirmiş zaten kırarız valla kafasını🙂günaydın günaydınnnn valla burda rüzgarlı serin bi hava var keşke temmuzda ağustostata bulabilsek bu havayı buralarda offff işte olsun yine de bahar bahardır kuşlar cıvıldıyor kelebekler ucuyor kimse keyfimi bozamaz:
![]()
ayy bizim burdada bugün güneşli günler sonra harika bigünn 🙂lavişim bizim burayı görsen bide tuhaf bi soğuk yağmur ıyy içim karardı valla 🙁
tüm türkiyede etkiliymiş yapmur zaten![]()
günaydın hepinize meleklerrnasılsınız bakalııımmm.ben bugün iyiyim hava güneşli ılıkılık esiyo ohhh deyme keyfime.valla ben kışın hiiiç çekilmiyorum ben yaz kızıyımm 🙂 buaralar kimse gelmiyo bakıyorumda hadi yemmuzu ağustosu anlarız millet tatilde orda burda ama şimdi myısın ortasında nereye kayboldunuz yaa.iyi valla o gelmesin bu gelmesin hergün yarım sayfa anca ilerlesin ama olmazki cıkkk cıkkkk.hadiiiiii uyanın valla bekliyorum şurda iki lafın belini kırcazz yaa.
lavişim ve defnem ben adet oldum🙁 demekki bu ay kısmette yokmuş.iğnemin 17.günü adet olmuş oldum.inş hayırlısıyla bi dahakine
hayırlısı olsun low üzülme bidahaki çalışmalara hazırlanmaya başla sen 🙂
lavişim ve defnem ben adet oldum🙁 demekki bu ay kısmette yokmuş.iğnemin 17.günü adet olmuş oldum.inş hayırlısıyla bi dahakine