üzülme canım öyle olumsuz şeyleri beynine bilinçaltına sokma ne rahatsızlıkları olan insanlar hamile kalıyo benim kuzenimin tüplerinde daralma vardı kist ameliyatı oldu falan doktor kendiliğinden kalma ihtimalin yok denecek kadar az dedi.evlendiği ay hamileydi 🙂birgün anne olacağım de kendine hisset bunu 😉 canını sıkma iyi şeyler düşünelim iyi şeyler olsun hayatımızda.sevgiler...hamileyim demeyi çok isterdim🙁(( kan tahlili sonucum 0.64 çıktı yani gebelik yok doktor 1 hafta 10 gün kadar daha bekleyelim olmazsan tekrar tahlil yapar adet söktürücü veririz dedi.bu polikistik yüzünden hiç anne olamıcam heralde.çok üzgünümmmm
kızlaaar herkese merhabaa ben yeni bişey duydum düz biyere yatıp dizlerini çekip kendine kasıklarına bastırınca hamile olup olmadığını anlıyomuşssun.eline bişey geliyomuş.deneyen duyan yada bilen varmı? 🙂
öğrenirsen bana da anlat merak ettim 🙂hamileyim demeyi çok isterdim🙁(( kan tahlili sonucum 0.64 çıktı yani gebelik yok doktor 1 hafta 10 gün kadar daha bekleyelim olmazsan tekrar tahlil yapar adet söktürücü veririz dedi.bu polikistik yüzünden hiç anne olamıcam heralde.çok üzgünümmmm

lavişşşşşşş bu yazım sana tatlım;hale böyle bişey yazmış tekgerçeğimde burdan alıntı yapmaya çalışmış ama halenin yazdığı çıkmamış nedense alıntı yaparken 🙂 işte tek de bu yazıya cevaben yazmış yani 5 haftalık olan hale sadece 🙂🙂 yaa beni neden yoruyon böyleeeeecnm benımkıde 5 hafta 3 gunluk ıstersen yazabılırsın bugunde keseyı gorduk allahıma cok sukur

cnm benımkıde 5 hafta 3 gunluk ıstersen yazabılırsın bugunde keseyı gorduk allahıma cok sukur
sen öyle sannncnm benımkıde 5 hafta 3 gunluk ıstersen yazabılırsın bugunde keseyı gorduk allahıma cok sukur
halem hayirli olsun bak o kadar üzlüodun geldin bebegin sana
bak ama ilk yazdığına bak tekin kendisi için söylemiş ben yine doğru anlamşım![]()
zafer benimm yavrummm
canım bunlar tehlikeli olabilir varsa bile düşüne neden olabilir belki en güzeli kan testi yaptırmakya bi yerde okudum lavinya ama bulamadım tekrar😀 düz biyere uzanıp dizleri yukarı kendine doğru çekiyosun sonra yumurtalıklarının oralara kasıklarına bastırıyomuşsun eline böyle bişey gelirse nohut kadar falan diyolar ama hamile olduğun anlaşılıyomuş.ben baktım bişeler var gibi ama bende tam anlayamadım![]()