E
EBRULİM
Forum Okuru
masallah cnm cok sevındım sımdı sohbette gordum kızarmıssın 😀 cnm bnm kc hftalıkartık bende hamiş melek oldumm allahım olmayanlarada nasip etsin henüz bişey hissetmesemde güzel bi heycann 🙂)
masallah cnm cok sevındım sımdı sohbette gordum kızarmıssın 😀 cnm bnm kc hftalıkartık bende hamiş melek oldumm allahım olmayanlarada nasip etsin henüz bişey hissetmesemde güzel bi heycann 🙂)
aa kız seni görüyodum arada hamile kalmana cok sevindim bizede duacı ol kızcanım çok sağol sanırsam 1 aylık ya var ya yok dr gidemedim henüz işten izin alıp gidecem patrondan fırsat kolluyorum :d
ah o tatlı anları hiç unutamıcaksın bunu hamileyken yaptım ay bunu giydim yok şunu yedim ömür boyu askerlik anısı gibi anlatacan hissetmenin doruklarını yaşıcaksın allahım sağlıklı sıhatlı kucağına almayı nasip etsinartık bende hamiş melek oldumm allahım olmayanlarada nasip etsin henüz bişey hissetmesemde güzel bi heycann 🙂)
slm canlar adet olmak için gün sayıyorum söktürücü içiyorum hayırlısıyla bi adet olup tedaviye başlasaydımm🙂
canım bende vuruyorum bacaktan vuruyorum ben morarma normal ama beze oluşmaması için vurduktan sonra sıcak su torbası koy iğne yağlı olduğu için dağılmasını sağlıyormuş.Arkadaşlar merhaba aranızda clexane iğne olan varmı acaba ben göbekten vuruyordum ama yer kalmayınca bacaktan vurmaya başladım beze oluşuyor vurdum yerlerde çok can yakıyor ya yaşayan varmı bu sıkıntıları offfffffff