nerelerdesinn cnm yaaaa....özlettin kendini inş öle yapışıklık falan yoktur..kibselam canlarım iş yoğunluğundan dolayı epeydir giremiyorum nasılsınız bakem özledim sizleri benimdurumlar karışık yine bu ay edet olamadım yine söktürücü ilaç kullandım bekliyorum inş olurum olamzsam dr yne hsg istiycek yapışmamı var yine diye bakcak anlıycağınız bende bi değişiklik yok aynı korkular içindeyim buarada yeni hamişlerimiz ve doğum yapan arkadaşlarımız varmış yasminnilde doğurdu hayırlısıyla rabbim analı babalı büyütsün inş benden bukadar kızlar yine görüşmek üzere öpüyorum sizleri![]()

benim bildiğim halemiiiiiiiiiiiiiilavişşşşş beni hatırladınmı kuzummm 🙂

nerelerdesinn cnm yaaaa....özlettin kendini inş öle yapışıklık falan yoktur..kib![]()

kızlar bugün aşılamamın 10. günü ikinci çizgi çok silik bi şekilde ama hemen belirdiiii test günüme daha 5 gün var çok heyecanlandımmm.
evet canım bu ay aşılama yaptırdık inşallah canım ya inşallah kan testi günüm bi gelseydi.canım ya aşılamamı yaptırdın ay inş o silik çizgi pozitif olarak bize müjde verirsin canım ya çok heycanlandım rabbim gönlüne göre versin inş meleğin gelmiştir annesi
evet canım bu ay aşılama yaptırdık inşallah canım ya inşallah kan testi günüm bi gelseydi.