Hamile Kalmayı Kolaylaştıran Kürler Denemekte Fayda Var Arkadaşlar..(YARDIMCI KÜR)

hatiss

Yeni Üye
Üye
Hamile Kalmayı Kolaylaştıran Kürler Denemekte Fayda Var Arkadaşlar..(YARDIMCI KÜR)

Hamile Kalma Kürleri Kullananlar melek kadınlar kulübü forum'da gebe kalmak için bitkisel kür,gebe kalmak için bitkisel çözümler kürler burada


Gebe kalamıyorum diyen melekler bu kürler den mutlaka sizin tercihinize uygun olanı bulup kullanınız pek çok sıkıntınızın çözüldüğünü göreceksiniz ve Allahın izniyle inş.gebe kalabilceksiniz hem doğal bir çözüm ilaç kullanıp kendımıze zarar vermektense böle doğal yöntemlerle doğal yolla gebe kalabiliriz inş.

adacayi3-ef.jpg



HAMİLE KALMANIZI KOLAYLAŞYTIRACAK KÜR İÇİN GEREKLİ MALZEMELER :

* 1 tutam, Civanperçemi,
  • 1 tutam, Arslanpençesi,
  • 1 tutam, Adaçayı,
  • 1 tutam, Çobançantası,
  • 1 tatlı kaşığı bal
  • 500 gr su,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Bu kürü, 1. gün arslanpençesi– adaçayı, 2.güncivanperçemi-adaçayı ,3. gün ise çobançantası– adaçayı ile yapın. Adaçayını,her bitkinin içine karıştırın. Kaynamış olan suyun içine, Bu bitkilerdenbirisini ve adaçayını günde 1 bardak için. Tatlandırmak amaçlı balkullanılabilir. 3 hafta uygulayın. Pek çok sıkıntınızın çözüldüğünü göreceksiniz.

Böğürtlen Kökü Kürü:
tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz detoplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumayabırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır.Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesiniarttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.

BÖĞÜRTLEN KÖKÜ KÜRÜ İLE HAMİLE KALMAK İÇİN :

Böğürtlen Kökü Kürü:
tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz detoplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumayabırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır.Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesiniarttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.


GEBE KALMAK İÇİN Soğan Suyu Kürü:

tarifi: Kaynamakta olan 1,5 su bardağı suyun içerisine 1 orta boy kurusoğanı 4´e bölüp atiniz. 5 dk. ağzı kapalı olarak kaynatınız. Öğleden evvel veöğleden sonra aç karnına ılık içilecek.
Faydası: Vücuttaki iltihap ve ödemlerin atılmasını sağlar. Yumurtalıklarıuyarır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.

HAMİLE KALMAK İÇİN İncir Suyu Kürü:

tarifi: 8-9 adet kuru inciri yarim litre kaynayan suya 7-8 dkkaynatınız. Daha sonra ılımaya bırakınız. Günde 2 kez sabah kahvaltıdan sonrave öğle yemeğinden 15 dk. sonra içiniz.
Faydası: Yumurtlamayı düzenler. Yumurta kalitesini arttırır ve hamile kalmayıkolaylaştırır.


HAMİLE KALMAYI KOLAYLAŞTIRAN KÜR Hayıt Suyu Kürü:

tarifi: Yarım tatlı kaşığı hayıt tohumu hafifçe ezilir ve bir bardaksıcak suda 10 dak. demlenir. Ilık içilir.
Faydası: Hormon dengeleyicidir.

GEBE KALMANIZI SAĞLAYACAK KÜR Ökseotu Suyu Kürü:

tarifi: bir tatlı kaşığı ince kıyılmış ökseotu, bir su bardağı soğuksuda 12 saat bekletilir. Akşam 8’den sabah 8’e kadar uygun olur. Sabah, kaynamaderecesine kadar ısıtılıp hemen süzülür. Ilıyınca içilir.
Faydası: Çok iyi bir .Hormon dengeleyicidir. Rahmi kuvvetlendirir. Tansiyonuayarlar. Mideyi rahatlatır


HAMİLE KALMAK İÇİN KULLANILAN KÜRLER Civanperçemi + Aslanpençesi Suyu Kürü:

tarifi: İnce kıyılmış , yarım tatlı kaşığı bitki karışımı bir subardağı sıcak suda 5 dak. demlenir. Ilık içilir.
Faydası: Kemik iliğini ve yumurtalıkları uyarır. İltihapları temizler.Hormonları düzenler. Mideyi rahatlatır ve korur.
Civanperçemi: Sindirim salgılarını uyarır ve böylece kramp çözücü etkioluşturur. Kadınlarda sinirlilik ve düzensiz adet görme gibi rahatsızlıklardaetkilidir. Ayrıca önemli bir kan temizleyicidir ve bu nedenle, akne ve egzemagibi rahatsızlıklara karşı kullanılabilir. Kanamaları durdurabilir ve yarayıantiseptik özelliği ile dezenfekte eder. Civanperçemi kullanımı ile birlikteenfeksiyonlar hızla yok olur.
kadınlar, arada civanperçemi kullanırlarsa pek çok felaketlekarşılaşmamış olurlar. Her kadın,civanperçeminin iyileştirici gücünden belirli bir disiplin halindefaydalanmalıdır. İster, düzensiz adet kanamaları olsun, ister menopoz dönemisıkıntıları olsun, yıl boyunca günde 1 bardak taze demlenmiş çay soğutulmadanyudumlanmalıdır.
Aslanpençesi: Adet görme düzensizlikleri, rahim akıntısı, rahim şikayetleri,menopoz çağında etkilidir. Düşük yapmaya yatkın kadınlarda bebeğin rahimdekidurumunu güçlendirir. Hormon dengeleyicidir
Altınotu + Civanperçemi + Sarıballıbaba Kürü:
Faydası: hamile kalmayı kolaylaştırır.
tarifi: Yarım tatlı kaşığı bitki bir su bardağı kaynar suyla 5-10 dak.demlenir. Akşam yemeğinden önce içilir.
Altınotu: Hazım rahatsızlıklarına karşı kullanılabilir. Basta karaciğer vesafra hatsızlıklarına karşı kullanılan bitki üzerinde yapılan araştırmalardaçok hafif safra artışı ve safra yolarındaki krampları çözücü olduğu tespitedilmiştir. Böbrek taşlarını eritici, idrar söktürücü, ödem, albümin, mesaneiltihabını giderici, romatizma safra yolları iltihabını giderir. Prostatiltihaplarını giderir. Eklem ağrılarını ve idrar yolu iltihabını giderir.Antiseptik ve doğal bir antibiyotiktir.
Ballıbaba: Dölyatağı ve adet görme düzensizliklerinde sarı ballıbaba çayıiçilebilir. Ayrıca, kan temizleyici etkisi vardır. Sinirsel uykusuzluklarda vetüm kadın hastalıklarında başarıyla kullanılabilir. Sürekli kadın hastalığıçekenler ve genç kızlar, bu çayı özellikle değerlendirmelidirler. Sarıballıbabanın hem yaprakları hem de çiçekleri bu gibi durumlarda kullanılır.Özellikle işeme zorluklarında, işemedeki yanmalarda, böbrek hastalıklarında vekalp ödemlerinde çok başarılıdır. Sarı ballıbabanın yaprakları, sindirimdüzensizliklerinde kullanılabilir. Çıbanlarda ve varislerde bu çayla kompresyapılabilir. Sarıballıbaba, yaşlı kişilerde görülen mesane felcine karşıözellikle önerilebilir. Ayrıca, mesane üşütmesine ve böbrek iltihabına karşı dakullanılabilir. Dölyatağı gevşekliklerinde dölyatağı kasları yorgunluklarındayararlıdır.
Sarı Kantaron + Papatya + Karanfil çayı:
Faydası: Özellikle strese bağlı olarak regl olamayanlar için etkilidir.
tarifi: Su bardağı soğuk suya 2 -3 adet karanfil atılıp kaynatılır.Kaynama ısısına gelince, içine yarım tatlı kaşığı papatya+ kantaron karışımıatılır ve ateşten alınır. 5 dakika demlenir ve ılık içilir. 20 dakika sonra birbebe aspirini içilir ve yatılır.
Sarı Kantaron: Anti-stres ve anti-depresyon etkilidir. Korku, endişe, kaygı,umutsuzluk, umursamazlık ve çaresizlik duygularının giderilmesinde yardımcıdır.Uykusuzluk ve fazla uyuma problemlerinde faydalıdır. Yara ve yanıklarıniyileşme sürecini hızlandırmaya yardımcı olur. Kronik yorgunluk sendromunda vemenopoz dönemindeki sıkıntı, stres ve gerginliklerin giderilmesindeyardımcıdır..
Mayıs Papatyası: Bağırsak gazlarının giderilmesinde ve iltihabında kaynatılırve bolca içirilmelidir. İshal,deri döküntüleri,mide rahatsızlıklarınıiyileştirmeye yardımcı olur. kadınların adetdüzensizliklerinde,adet görememelerinde kaynatılıp içilirse adetin düzelmesineyardımcı olur. Sakinleştirici etkisi vardır,uykusuzluğa iyi gelir. Sinirsistemin rahatlatmak, bitkinliği gidermek için papatya banyolarından oldukçaiyi sonuç alınabilmektedir.
Yeşil Çay Kürü:
tarifi: Yarım tatlı kaşığı yeşil çay bir su bardağı sıcak suda 10 dak.demlenir. Sabah aç ve akşam yatmadan önce birer bardak yeşil çay önerilir.Yeşil çayınıza şeker koymayınız, tatlandırıcı olarak süzme bal koyabilirsiniz.Etkili olabilmesi için aç karnına, sıcak ve yudum yudum içilmelidir. Günde 4-5fincan yeşil çay vücudunuz zırh gibi korur.
Faydası: Yeşil çay içindeki kateşinler sayesinde kanser riskini azaltır.Ultroviyole ışınların zararından korur. Tümörleri küçültür. Antioksidandır.Yeşil çaydaki antioksidan E vitaminindekinden 20 kez daha kuvvetlidir.
Kolestrolü düşürür. Tansiyonu ayarlar. Kan şekerini ayarlar. Bakterileriöldürür. Grip virüsünü öldürür. Ağız kokusunu önler.
Yeşil çay içindeki C vitamini sayesinde, stresi azaltır.
Yeşil çay içindeki kafein sayesinde, performansı etkiler, yorgunluk ve uykuhalini ortadan kaldırır.
İdrar söktürücüdür. İdrar söktürücü özelliğinden dolayı zayıflama rejimlerinde kullanılır. Yeşil çay içindeki flavonoidlersayesinde, kan damarlarını güçlendirir.
Yeşil çay içindeki fluorid sayesinde, diş çürümesini engeller.
Yeşil çay içen hamilekadınlar sorunsuz bir doğum gerçekleştirebilirken, sakat çocuk dünyaya getirme riski deazalacak. Anti enflamatuar, hücre yenileyicidir.
Arterioskleroz riskini azaltır. Damar sertliğinden koruyor. Kılcal damarlarıbüzerek ödem oluşmasını önlüyor. Kalp ve dolaşım sistemini olumlu etkiler ve,hastalıklarını azaltır. Kemik erimesini engeller. Migreni geçirir. Süreklikullanımı, romatizmal hastalıkların tedavisinde fayda sağlar.
Karanfil: hamile kalmayı kolaylaştırır. Her gün yemeklerden sonra alınan birkaranfil hem ağzınızın hoş kokmasına hem de hormonlarınızın çalışmasınayarar.Hamilelikte rahimi kuvvetlendirir.Normal doğum yapacak olanlar, Doğuma bir ay kala her gün bir çay bardağısıcak suya 1 karanfili 5 dakika demleyip içerlerse doğumları daha kolay olur
Şerbetçiotu: Bol kadınlık hormonu ihtiva eder.Bir litre suya 30 gr atılarak 10dakika demlendirilir. Günde 3-4 bardak içilir. Ayrıca iyi uyku verir.
Nane: hamile kalmayı sağlar.Taze olarak salatalara eklenerek yenebilir.Birlitre suya 10 gr konarak demlenir, bu karışım su yerine içilebilir. Sancılıregl dönemlerinde nane çayı rahatlatıcıdır. Testeron seviyesini ayarlar.
Biberiye: Tüm hormon ve salgı bezlerinin dengeli çalışmasını sağlar. Kansızlıkve zafiyeti giderir. Özellikle hanımlarda beyaz akıntıyı keser. Aybaşıgecikmelerinde faydalıdır.
Papatya: Düzenli adet görmeyi sağlar. Hormon düzenleyicisidir. Günde iki- üçbardak içilir. Bir bardak suya 5 adet papatya ufalanıp 10-15 dakika demlenir.
Hardal : Bütün hormonları çalıştırır. sinirleri kuvvetlendirir.
Yulaf ezmesi: Hormonları düzenler. Vücudun direncini artırır. Sabahleyinkahvaltıda yendiğinde gün boyu tok tutar. Akşamları salep gibi içilipyatılabilir

BAHARATLAR:
Safran: Yumurtalıkları geliştirmede etkilidir. hamile kalmayıkolaylaştırır ayrıca sinirleri kuvvetlendirir. yemek yeneceği zaman üstüne serpilir. (0. 5 mg)
Tarçın: Hormonları çalıştırır. Cinsel isteği artırır. Beyaz akıntıyı giderir.Vücudun dayanıklılığını artırır. Bir bardak suya yarım kahve kaşığı katılıpiçilebilir.
Bira mayası: Bütün salgı bezlerini uyumlu olarak çalıştırır.
Kimyon : Sinir sistemini kuvvetlendirir adetin normal ve ağrısız olmasınısağlar.
Vanilya: Cinsel gücün artmasına neden olur. Vücudu ve sinirleri güçlendirir.Depresyona iyi gelir.
Çörekotu : Tüm salgı bezlerini çalıştırır. . Çorba, ekmek, pide ve kurabiyeüzerinde ekilerek yenir. Günde bir tutam yeterlidir.
Defne: böbrek üstü bezlerinin düzenli çalışmasını sağlar. Her türlü et ve balıkyemeğinde kullanılabilinir.
Karabiber: Tüm vücudu uyarır. Kadında ve erkekte cinsel arzuyu artırır.Kansızlığı giderir. bol idrar söktürür. Sinirleri kuvvetlendirir.
Acı kırmızı biber: Tüm salgı bezlerini çalıştırır. Vücuttan su boşaltır.kadınlarda ve erkeklerde cinsel isteği artırır.
Kişniş: Kadınlarda adetin normal ve ağrısız olmasını sağlar. Tüm hormonlarıçalıştırır. bebekli annelerin sütünün artmasını sağlar.
Zencefil: Tüm vücudu uyararak bedenen ve ruhen güç kazandırır. kadın ve erkektecinsel isteği artırır..
Hayıt Tohumunun Gebelik için faydaları (bu kürü mutlaka uygulayın)

  • Hayıt otu hipofiz bezini tetikleyerekkadınlık hormonlarının dengeler. Kadınlık hormonlarını doğal yöntemlerle dengelediği için,yan etkisi yoktur. Sentetik hormon tedavisi gören kadınlardaise yan etkiler görülebiliyor.
  • Hayıt tohumu, adet stresi ve adetgerginliğine iyi geliyor. Hayıt tohumu , bu tür sorunu olan kadınlarda 2 haftaiçinde etkisini gösteriyor. Daha iyi sonuç alabilmek için 3 ay kullanmakgerekiyor.
  • Hayıt tohumu adet düzensizliklerinigiderir. Kanamanın az veya çok olması, kanamanın ağır veya sancılı geçmesinidüzelterek , düzene koyar.
  • Hayıt tohumu, aynı zamanda hem kadınlardacinsel istek arttırıcı, hem de cinsel istek azaltıcı özelliğe sahiptir. Yani,cinselliğiniz çok fazla ise azaltır, az ise isteği çoğaltır.
  • Hayıt tohumu, yumurtlama periyodunudüzenler, hamile kalma şansının artırır.
  • Hayıt tohumu, doğum kontrol hapıkullanımına son verildikten sonra vücudun tekrar doğal dengesine kavuşmasınayardımcı olur.
  • Hayıt tohumu, hem erkeklerde hem dekadınlardaki hormon dengesizliğinden kaynaklanan kıllanma (tüylenme) ve sivilceleriçin de tedavi edici özelliğe sahiptir.
  • Doğumdan sonraki ilk 2 hafta içinde, hayıtmeyvesi alındığında, anne sütü belirgin derece de artar.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayıt Tohumu Nasıl kullanılır? NasılYapılır? <o:p></o:p>
Yarım çay kaşığı olacak şekilde, Hayıt tohumu ezilir. Bir su bardağı suyuniçine, yarım çay kaşığı ezilmiş, hayıt tohumu, atılır ve kaynatılır. 10-15dakika demlendirilir. Süzülür ve ılık ılık içilir.
Hazır hayıt çayı ise, 1 Fincan sıcak suyun içine, 1 sallama çay atılır, 5dakika demlendirten sonra içilir.<o:p></o:p>

 
Hayıt Tohumunun Erkekler ÜzerindekiEtkileri :<o:p></o:p>
* Hayıt Tohumu, erkeklerde, cinselisteğin azalmasına sebep olmaktadır.
* Hayıt Tohumu, erkeklerde, depresyona bağlıiktidarsızlık durumlarında kullanılır.<o:p></o:p>

 
Allah razı olsun kardeşim.bende bugün internetten bu konuyu araştırıyordum. ama kullananların hepsi farklı farklı yorumlar yapmışlar.

bende düşümdümkü soğanı taze taze yesek,kuru inciride öyle yesek.kaynatmadan yesek daha iyi olmazmı.neden kaynatıyoruz.bu kısmı anlamadım.bilgin varsa yardımcı olabilirmisin.
 
Allah razı olsun kardeşim.bende bugün internetten bu konuyu araştırıyordum. ama kullananların hepsi farklı farklı yorumlar yapmışlar.

bende düşümdümkü soğanı taze taze yesek,kuru inciride öyle yesek.kaynatmadan yesek daha iyi olmazmı.neden kaynatıyoruz.bu kısmı anlamadım.bilgin varsa yardımcı olabilirmisin.

soğan kürü ve incir küründen bahsediyorum canım.yazmayı unutmuşum.
 
selamet canım soğanı taze yemekle kaynatmak aynı sonucu vermiyormus bende arastırdımda kaynayınca soğanın öz suyu çıkıyorya asıl faydalı olan o kısmı zaten..diğerleri içinde aynı olsa gerek bu durum.yoksa sölerdiler taze yiyin diye.denemekte fayda var doğal sonuçta ilaçtan daha iyi anlıcan..
 
Geri
Üst