Hamile Kalmayı Sağlayan Bazı Bitkiler

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Hamile Kalmayı Sağlayan Bazı Bitkiler
yumurtalıkları ne çalıştırır yumurtalıkları çalıştıran bitkiler çalıştıran besinler yiyecekler kadın yumurtalıklarını bitkiler
KARANFİL: Hamile kalmayı kolaylaştırır. Her gün yemeklerden sonra alınan bir karanfil hem ağzınızın hoş kokmasına hem de hormonlarınızın çalışmasına yarar. hamilelikte rahimi kuvvetlendirir. Normal doğum yapacak olanlar, doğuma bir ay kala her gün bir çay bardağı sıcak suya 1 karanfili 5 dakika demleyip içerlerse doğumları daha kolay olur.

SAFRAN: Yumurtalıkları geliştirmede etkilidir. Hamile kalmayı kolaylaştırır. Ayrıca sinirleri kuvvetlendirir. Yemek yeneceği zaman üstüne serpilir. (0. 5 mg)

ŞERBETÇİOTU: Bol kadınlık hormonu ihtiva eder. Bir litre suya 30 gr atılarak 10 dakika demlendirilir. Günde 3-4 bardak içilir. Ayrıca iyi uyku verir.

TARÇIN: Hormonları çalıştırır. cinsel isteği artırır. Beyaz akıntıyı giderir. Vücudun dayanıklılığını artırır. Bir bardak suya yarım kahve kaşığı katılıp içilebilir.

NANE: Hamile kalmayı sağlar. Taze olarak salatalara eklenerek yenebilir. Bir litre suya 10 gr konarak demlenir, bu karışım su yerine içilebilir. Sancılı regl dönemlerinde nane çayı rahatlatıcıdır.

BİBERİYE: Tüm hormon ve salgı bezlerinin dengeli çalışmasını sağlar. Kansızlık ve zafiyeti giderir. Özellikle hanımlarda beyaz akıntıyı keser.

ZAHTER: Cinsel gücü artırır. Zihin yorgunluğunu giderir. Ruhen ve bedenen canlılık verir. Kekik gibi kullanılır. Toz halinde yemeklerin üzerine serpilir.

PAPATYA: Düzenli adet görmeyi sağlar. Hormon düzenleyicisidir. Günde iki- üç bardak içilir. Bir bardak suya 5 adet papatya ufalanıp 10-15 dakika demlenir.

REZERYAN: Hormon düzenleyicisidir. Hamile kalmaya yardımcı olur. Et, fasulye, lahana gibi yiyeceklerin üzerine bir kahve kaşığı konur.

ADAÇAYI: Hormon eksikliğini giderip hamile kalmayı sağlar. Bir bardak sıcak suya üç yaprak adaçayı beş dakika demlendirilip içilir. Kalbe de iyi gelir. Sıkça içildiğinde tüm bedeni güçlendirir. Dölyatağı hastalığı olan hanımların arasıra adaçayı oturma banyosu yapmaları iyi olur. Oturma banyosu için; iki avuç dolusu yaprak adaçayı soğuk suda gece boyunca bekletilir. Ertesi gün kaynama noktasına kadar ısıtılıp banyo suyuna eklenir. Banyo suyu böbreklerin üstüne kadar çıkmalıdır.

BİRA MAYASI: Bütün salgı bezlerini uyumlu olarak çalıştırır.

HARDAL : Bütün hormonları çalıştırır. sinirleri kuvvetlendirir.

KİMYON :Sinir sistemini kuvvetlendirir adetin normal ve ağrısız olmasını sağlar.

YULAF EZMESİ : Hormonları düzenler. vücudun direncini artırır. sabahleyin kahvaltıda yendiğinde gün boyu tok tutar. Akşamları salep gibi içilip yatılabilir.

VANİLYA : Cinsel gücün artmasına neden olur. Vücudu ve sinirleri güçlendirir. Depresyona iyi gelir.

ÇAM FISTIĞI : Hamile kalmayı sağlar. Portakal elma, armut gibi meyva veya bir sebze üzerine yenmelidir. Yoksa peklik yapabilir. Tek başına yenmemelidir.

SUSAM : Tahin olarak yenmelidir. Tüm organların düzenli çalışmasını sağlar.

AYÇEKİRDEĞİ : Bol ”e” vitamini ve ”protein” ihtiva eder. Cinsel arzuyu artırır. Ayçiçek yağında da ”e” vitamini vardır. Bütün yemeklerde rahatlıkla kullanılabilir.

ÇÖREKOTU : Tüm salgı bezlerini çalıştırır. Çorba, ekmek, pide ve kurabiye üzerinde ekilerek yenir. Günde bir tutam yeterlidir.

DEFNE : Böbrek üstü bezlerinin düzenli çalışmasını sağlar. Her türlü et ve balık yemeğinde kullanılabilinir.

KARABİBER : Tüm vücudu uyarır. Kadında ve erkekte cinsel arzuyu artırır. Kansızlığı giderir. Bol idrar söktürür. Sinirleri kuvvetlendirir.

ACI KIRMIZI BİBER : Tüm salgı bezlerini çalıştırır. Vücuttan su boşaltır. Kadınlarda ve erkeklerde cinsel isteği artırır.

KİŞNİŞ : Kadınlarda adetin normal ve ağrısız olmasını sağlar. Tüm hormonları çalıştırır. Bebekli annelerin sütünün artmasını sağlar.

ZENCEFİL : Tüm vücudu uyararak bedenen ve ruhen güç kazandırır. Kadın ve erkekte cinsel isteği artırır.

KEKEİK : Kadınlarda regl zamanında ağrısız krampsız geçmesine yardım eder. kadın ve erkekte cinsel arzuyu artırır. bol idrar söktürür. kekikle karıştırılmış bal yenmesi organizmayı güçlendirir ve dengeye kavuşturur.

FESLEĞEN : Kadınlarda adetin düzenli ve ağrısız olmasını sağlar. Hamile kadınların doğumunu kolaylaştırır.

ÖKSEOTU : Hormon dengesini düzenler, kan basıncını dengeler, menapoz dönemindeki sıkıntıları da rahat atlatmaya yardımcı olur. Taze bitki özsuyu çok değerlidir. ökseotu güzelce yıkanarak nemli durumda mikserde sıkılmalıdır. Bu özsudan 25 damla biraz suyun içinde kahvaltıdan yarım saat önce ve yatmadan alınmalıdır.

CİVAN PERÇEMİ : Adet kanamaları düzensizliklerinde çayının içilmesi iyi gelir, yumurtalık iltihaplanmalarında oturma banyoları alınır. Dölyatağı kaymasında, miyomların giderilmesinde de oturma banyoları başarı ile kullanılır.

ARSLAN PENÇESİ : Adetgörme düzensizlikleri, rahim akıntısı, rahim şikayetleri, menapoz çağında etkilidir. Düşük yapmaya yatkın kadınlarda bebeğin rahimdeki durumunu güçlendirir.

SARIBALLIBABA : Dölyatağı gevşekliklerinde dölyatağı kasları yorgunluklarında yararlıdır. 3 aydan itibaren içilmelidir. Rahim ve adet düzensizliklerinde günde iki fincan çayı yeterlidir. Sinirsel uykusuzluklarda ve tüm kadın hastalıklarında başarı ile kullanılır.

ÇOBANÇANTASI : Dölyatağı kanamalarında etkilidir
KULLANIM ÖLÇÜLERİ

REZENE : Bir bardak sıcak suya yarım kahve kaşığı konarak çay gibi günde 2-3 bardak içilir.

SALEP: Bir litre suya 5 gr konulur. Sıcak suya tarçın ekilerek etkisi artırılır.

Tarçın : Bir bardak suya yarım kahve kaşığı konur vr şeker katılarak içilir. Günde üç bardak içilebilir.

TARHUN OTU : Taze olarak salata içindede kullanılır. Bir bardak suya172 çay kaşığı demlenip günde 2-3 bardak içilir.

ŞERBETÇİOTU: Bir litre kaynarsuya30 gr konur10 dakika demlenip günde 3-4 bardak içilir.

ADAÇAYI : Bir bardak kaynar suya 2 yaprak koyup 10 dakika demlenir yemeklerden önce birer bardak içilir.

ANASON: Bir bardak kaynar suya bir kahve kaşığı karıştırılır. 10 dakika sonra şeker konup içilir. Günde i2-3 bardak yeterlidir. Regl olunca ve hamile iken içilmemelidir.

DEREOTU : Bir bardak sıcak suya bir kahve kaşığı koyup 10 dakika bekleyip süzülür. Günde 2-3 bardak yeterlidir.

PAPATYA : Bir bardak sıcak suya 5 adet papatya ufalanıp koyulur 5-10 dakika demlenip içilir. Günde iki bardak yeterlidir.

FESLEĞEN : Bir bardaksuya bir kahve kaşığı konup 10 dakika demleyip süzülür. Günde 2-3 bardak yeterlidir.

KARANFİL : Bir çay bardağı sıcak suya bir diş karanfil toz halinde dövülüp konur. Şeker koyup içilir.

KEKİK : Bir çay bardağı kaynar suya yarım kahve kaşiği kekik konur beş dakika sonra süzülüp içilir. Günde 2-3 bardak yeterlidir.

KİMYON : Bir çay bardağı suya yarım kahve kaşığı toz kimyon karıştırılıp içilir. Yemek üzerine içilmesi gerekir.

KİŞNİŞ : Yarım kahve kaşığı toz kişnişbir bardak suya karıştırılır. Yemek üzerine içilmesi gerekir.

BİBERİYE( kuşdili) : bir litre sıcak suya bir tatlı kaşığı toz biberiye konur. Gün boyu su yerine içilir.

LAVANTİN : Yarım litre kaynar suya bir kahve kaşığı,bir ltre suya da 5 gr kadar konuron dakika demlenip içilir. İki yemek arasında içilmesi gerekir devamlı içilmemelidir. Kusma yapar. Reglin zamanında ve ağrısız olmasını sağlar.

NANE : Bir litre suya 10 gr konup demlenir ve süzülür. Su yerine içilir.

MERCANKÖŞK : Bir bardak suya bir kahve kaşığı konur 10 dakika demlenir ve içilir günde 2-3 bardak yeterlidir
 
Geri
Üst