Hamile olma ihtimalim var mi

2

246

Forum Okuru
Hamile olma ihtimalim var mi
Iliskiden sonra ella kullandim 3 kere daha az suren adet oldum 2 kere test yaptim negatif cikti fakat karnim buyudu sis doktora gittim karin agrisi diye enfeksiyon olduğunu soyledi ultrason kan ve idrar testi yapildi hamile olsam soylermiydi
 
Selamlar, hayır hamile olma ihtimaliniz kesinlikle yok zaten kan testi yaptırmışsınız ella da kullanmışsınız mümkün değil :D Hamile değilsiniz lütfen rahat olun.
 
Karın şişkinliği illaki hamilelikte olmaz huzursuz bağırsak sendromu, kadınlarda idrar ve yumurtalık iltihabı, stres, regl öncesi gibi durumlar ve bunun yanında farklı sağlık sorunlarının altında yatan nedenlerden dolayı şişkinlik görülebilir. Doktorunuzun dediği gibi muhtemelen enfeksiyonluk bir durum söz konusu gibi görünüyor hamilelik olsa zaten söylerdi rahat olabilirsiniz.
 
Merhaba, şüpheli ilişki sonrası ertesi gün hapı kullanmışsınız , beklenen mens gerçekleşmiş akabinde gebelik testi yapmışsınız sonuç negatif. Bu durumda gebelik söz konusu değil. Karın gebelikte hemen belirgin olmaz .Gebeliğin ilerleyen haftaların da şişmeye başlar. Hekiminiz karın şişliğinizle ilgilide bilgi vermiş. Tedirgin olmayın hamile değilsiniz.
 
Geri
Üst