hamile olma olasılığım nedir?

dyg28

Yeni Üye
Üye
hamile olma olasılığım nedir?
merhaba bayanlar 30 yaşında bir kadınım son aylarda korunma gerçekleştirmiyoruz fakat ilk defa adetim bu ay 4 gün geçikti hep 28 günde bir olurum. 23 temmuz sabahı yaşadığımız birliktelikte vajinamdan bir miktar kan gelmişti ama önemsemedim kahverengi gibiydi ama devam etmedi. sonraki bir kaç birlkitelikte böyle bir durum olmadı.
son yaşadığımız 27 temmuz birliktelik oldu yumurtlama günümden bir gün önceydi. son olarak 11 ağustostosta yaşadığım ilişkide de bir miktar kan geldi bunlsr acaba hamile olduğum için mi gelen kanlar bu sonuçlara göre hamile olma olasılığım nedir? adet günümden 4 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adet günüm 4 gün geçti bu sabah yine test yaptım yine negatif çıktı henüz kan testi yaptırmadım kaç gün beklemem gerek kan testi için ? cevaplarınız için de şimdiden teşekkür ederim.
 
Merhaba, gebelik testi sonuçlarınız negatif çıkmış bu durumda gebelik söz konusu değildir. Ara lekelenmeler bir kaç nedenden dolayı olabilir. Hcgg testi yapın ve sonuca göre bir kadın doğum uzmanına görünün. Yapılacak muayene ve tetkitler ara lekelenmeleriniz hakkında bilgi verecektir.
 
Geri
Üst