Hamile olmaktan korkuyorum hamilemiyim ?

A

Adsizz

Forum Okuru
Hamile olmaktan korkuyorum hamilemiyim ?
Sevgilimle 2 ay once bi yakinlasmamiz oldu ama iliskiye girmedik cinsel organi vajinamin girisinde durdu ama erkek arkadasimdan hic bir akinti temas etmedi her midem bulantimda hamile olmaktan korkuyorum sizce hamilemiyim boyle bir durum olabilir mi ?
 
2 ay önceki yakınlaşmadan sonra adet olmadınızmı ? Adet olduysanız gebe değilsiniz. Ayrıca bu şekilde bir birliktelikle hamile kalınmaz. Hamile kalmak için tam bir cinsel birleşme gerekir. Bu tedirginliğinizi atmak adına gebelik testi yaparak gebe olmadığınız dan emin olabilirsiniz.
 
Selamlar değerli misafirimiz, bu tür bir durumda hamilelik olacağını düşünmüyorum. Madem korkuyorsunuz o vakit önlemlerinizi de alacaksınız. Mide bulantınız vs psikolojik test yaptırın. Eğer kadın iseniz ilişkilerinizde içe boşalma durumu vs olur ise lütfen ertesi gün hapı kullanın. Ama sizin durumunuzu incelediğimizde pekte hamile olacağınızı düşünmüyoruz. Zira burada karı koca olup yıllarca çocuk için uğraşan çiftler var gebelik artık o kadar kolay değil malesef. Eski türk filmlerinde olur ancak.
 
Merhaba benim de bir sorum olacak. Adet dönemine yakın zamanda sevgilimle ilşkiye girdim. 2 haftayı geçti adet olmadm. Mide bulantısı baş dönmesi yokk başm ağryor sadce o da grip oldğm için midir bilmiyorum. Aşırı derecede yemek yiyorum göğüslermde de hafif büyüme var gibi sizce hamile olabilir miyim? Acil cvp lütfen
 
Merhaba, her dönem gebe kalmak mümkündür. Korunmasız birliktelik istenmeyen gebelik açısından risktir. Gebelik söz konusu olabilir , gecikmeniz başka bir koşuldan kaynaklanabilir. Ancak test yaparak gebe olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz. Gebelik testi yapmanızı öneriyorum.
 
Geri
Üst