darkangel80
Hamiş Melek
bunlar bende de oluyor ilk defa çok mu kendimi dinliyorum diyorum ama 1 günde geçti adetim inşallah bende hamileyimdir
bende de özellikle solda oluyor inşallah bende kalırım..Hamilelik belirtilerim gögüslerimde hasasiyet ve sol tarafımda aralıklarla batmalar ve şişkinlik sanki gaz sıkışması gibi .... Bende ilk belirtiler bunları en belirgin özelliklede sol yumurtalıgımın oldugu yerde aralıklarla gelen batmalar.... Daha önce böle bişi ile karşılaşmamıştım...
akşam iş çıkışı kan testi yaptırdım.maalesef hamiş değilim🙁 bidahaki sefere inşallah..Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin hepimize.
20 aralıkta ilişkiye girdik ama arada hep adet gördüm şimdi göbeğim büyüdü... 🙁 ve sarı süt kesiği akıntım var. sizce hamile miyim değil miyim.. lütfen yardım.. bu ilişki benim yumurtlama zamanıma denk geliyordu..
Erkek arkadaşn mı?? töbe töbe başımıza taş yağıcak ALLAHIm sen bizi koru.Kızım evlensen de yaşasan ya bunları acelen ne..bir süredir erkek arkadaşımla ilişkiye giriyoruz ama boşalma olmuyor, yani içime boşalmıyor ama boşalma olduktan sonra temizlmeden tekrar ilişkiye girdik birkaç kez. ve adetim 1 hafta gecikti ve belirtileri yok ama sol kasığımda ve karnımda çok ağrım var ve hafif de mide bulantım..bundan hamile olmam değil mi? yardımcı olursanız sevinirim???