merhaba arkadaşlar ben 14 haftalık hamileyim şuan inşallah rabbim tamamında da erdirir. çok iyi bilirim o belirti beklemeleri, benim adetlerim düzensizdi tiroid rahatsızlığımdan dolayı her ay gecikince test yapıp kocaman o tek çizgiyi görmek büyük hayal kırıklığı oluyo. Ben de belirtilerimi paylaşayım, Göğüslerim normalden daha çok hassaslaştı,adet dönemimde normalde yüzümde sivilcelenme olurdu o bu sefer olmamıştı. Yine de dayanamadım adetim geçtiği gün test yaptım koca bir negatif çıktı oturdum ağladım. Hatta ablam ev taşıyordu nasılsa yok diye eşya kaldırdım,temizlik yaptım. adetim gecikmesi 10 günü bulunca yine umutsuzca test yaptım yoksa söktürücü alacaktım. İkinci çizgiyi çok silik gördüm ve şoke oldum, sevinemedim kan testi yaptırdım ve vardı. Çok şükür rabbime. Sürekli dua edin ve hayırlısını isteyin arkadaşlar. Her ay belirtilere takılmamaya çalışın yumurtlamayı stresde etkiliyomuş çünkü. bulantılarım 7. haftada anca başladı göğüslerim sürekli şiş ve hassas ve aşırı uyku hali oluyo,kasık ağrısı oldum. Onun dışında pek belirtim olmadı.Allahım isteyenin kucağını boş bırakmasın inşallah Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin.