Masallah oglusunaa 🙂) darisi basima artik bnde hissetmek istiyorum
az kaldi canim yakinda kipir kipir durmaz

Masallah oglusunaa 🙂) darisi basima artik bnde hissetmek istiyorum

kizlar o kadar disari cikmak istiyorumki ama bi soguk ve bir ayaz varki sanarsinin kisin ortasindayiz.. malesef bugün yine eve hapis kalacagim galibaben yürüs yapmak istiyordum
![]()
bende yapamiyorum havalar boyle soguk diye ama egaalll evdede basliycam artik spora az zaman gecsin pilates topumla yuvarlanacagim
zaten kendim topa dondum
bu arada bende dun dondurma yedimmm 
önerilerin için sagol canım denicem 🙂esmerimm kansizlik hiic problem degil ilacla duzelir benim tanidiklarimdada vardi hamileyken.kansizliga iyi gelen dut pekmezi,keciboynuzu pekmezi,ari sutu onerebilirim cok iyi geliyor bende kansizlik yasadim bunlarla atlattim canim..
deryacim hadi gozun aydinn.
hic sorma smii burasida cok soguk nisanda degiliz sankibende yapamiyorum havalar boyle soguk diye ama egaalll evdede basliycam artik spora az zaman gecsin pilates topumla yuvarlanacagim
zaten kendim topa dondum
bu arada bende dun dondurma yedimmm
![]()

kızlar bugun cok midem bulanıyo kahvaltı yapamadım zorla bi tabak corba içebildim hala acım ama migdem almıyo napcam ben 🙁
ay canim gecmis olsun eger kusmuyorsan birazcik birsey yemeni tavsiye ederim, kusuyorsan su icmeye calis vitaminlerini al... gecmis olsun canim Rabbim insallah tez zamanda sifa verir