Hamilelik Belirtileri Tecrubelli Ark.lar Yardim Lutfen

Papatya♡♡

Yeni Üye
Üye
Hamilelik Belirtileri Tecrubelli Ark.lar Yardim Lutfen
Arkadaslar oncelikle merhaba araniza yeni katildimm Gunlerdir Uyuyamiyorym hemen Durumu anlatiyorum: SAt 2 temmuz 20 sinde esimle bi iliski yaşadık icime bosaldi ben bir saatt belimin altinda destrkle yattim bu ayy 31 temmuzda adet olmam lazımdı olmadim sut kesigi gibi akintim varr hafif karin kasik agrim var uc kere test yaptim ucude negatif sizce bu durum nedir yarina randevu aldim doktora gidecem ama sizden yardimlarinizi bekliyorum



HAMİLELİĞİN EN BELİRGİN BELİRTİLERİ İÇİN ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ KONUMUZA BAKMANIZI TAVSİYE EDİYORUZ. AYRICA TÜM HAMİLELİKLE İLGİLİ BELİRTİLER İÇİN GEBELİK KATEGORİMİZE BAKABİLİRSİNİZ.


hamilemiyim.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba üyeliğiniz hayırlı olsun.Her mens gecikmesi gebelik lehine değildir + çubuk testler hatalı sonuç verebilir + geç döllenme gibi durumlarda çubuk testlerde gebelik görülmeyebilir.Net sonuç için hcg testi yaptırmanızı sonuca göre hekime görünmenizi öneriyorum.
 
Merhaba,reglim bittikten sonra evlendim. 3 ocakta. 7 ocakta tekrar regli oldum. Çocuk istiyoruz. Fakat bende ilişkiden sonra çok az miktarda kan Geliyor. Ve kısa dönemli idrarımdan kan geliyordu yakarlıkla. Şimdi öyle bir durumum yok fakat arada bir kan Geliyor. Mide bunaltılarımla, kasıklarımda ki ağrılarla baş edemiyorum.. test yaptım negatif çıktı. Regli günümün geçmesini bekliyorum. Bir de yumurtalıklarım da polikistik ower sendromu vardı. Doktorlar evlenince geçer dediler. Peki sizce hamile olma şansım var mıdır?
 
Merhaba gecikmeniz yok bu şekilde gebelik teşhisi olmaz.Beklenen mensinizde en az 3 günlük gecikme olursa test yaparsınız.Lekelenmeler pkolu olduğunuzdan ötürü olabilir..
 
Geri
Üst