Uzman SühaN
Administrator
Adetimden sonra su gibi sarı akıntı geliyor ama salyamsı değil. Sizce nedendir?
Sarı akıntı enfeksiyon bulgusu taşıyor . Bir kadın doğum uzmanına görünün.
Adetimden sonra su gibi sarı akıntı geliyor ama salyamsı değil. Sizce nedendir?
Merhaba,kusura bakmayın yine ben. Hatırlarsanız sevgilimle sürtünmeyle ilişli yaşadık demiştim,hamile kalır mıyım demiştim. Kanama bitiminden 2 gün sonra predictor early adlı idrar testiyle test yaptım. Negatif çıktı fakat üzerinde 6 gün geç gelen adete kadar sonuç yazıyor. Yalnış zamanda test yaptım yani. Yine de doğru mudur sizce?Özür dileyecek bir durum yok , yazdıklarınızın kötü bir anlam içerdiğini de düşünmüyorum. Sağlıklı günler diliyorum.
Merhaba,kusura bakmayın yine ben. Hatırlarsanız sevgilimle sürtünmeyle ilişli yaşadık demiştim,hamile kalır mıyım demiştim. Kanama bitiminden 2 gün sonra predictor early adlı idrar testiyle test yaptım. Negatif çıktı fakat üzerinde 6 gün geç gelen adete kadar sonuç yazıyor. Yalnış zamanda test yaptım yani. Yine de doğru mudur sizce?
Merhaba ilişkiden 26 gün sonra yapılan kan testi doğru mudur? Geç döllenme olursa ilişkiden kaç gün sonra kan testi yapılmalı. Sonuç 0.5 çıktı.Daha önce kanamanız gerçekleştiği için gebelik şüphesini dışlamak , ikna olmanız adına gebelik testini yapmanızı önerdim.Sonuç kesindir gebelik söz konusu değildir...
Merhaba ilişkiden 26 gün sonra yapılan kan testi doğru mudur? Geç döllenme olursa ilişkiden kaç gün sonra kan testi yapılmalı. Sonuç 0.5 çıktı.