Hamilelik ilişkiden kaç gün sonra belli olur?

merhaba. 9 mayıs 2018 de nişanlımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. vajinama boşalmadı ama baska yere bosaldıktan sonra 3 kez sürtünme yoluyla iliskiye girdik. normalde 14 mayısta adet olmalıydım ama olmadım. akıntım olmadı hiç. geçen hafta sarı akıntım oldu sadece. 21 mayıs 27 mayıs ve 29 mayısta idrardan gebelik testi yaptım ama negatif cıktı sonuclar. kasıklarımda ağrı ve adet olacakmısım gibi bir his var. bu kadar süre içinde de sadece 2 gün önce göğüslerimde şişlik oldu su anda da biraz öyle. merak ediyorum hamile miyim ? yoksa idrardan gebelik testini anlamak ıcın yeterli süre gecti mi sizce lütfen bir yorum yapın merak ediyorum.
 
Merhaba, gebelik testlerini yeterli gecikme sonrası yapmışsınız sonuç negatif bu durumda gebelik söz konusu değil. Her adet gecikmesi gebelik kaynaklı değildir bir çok koşul adet gecikmesine neden olabilir. Bir kadın doğum uzmanına görünmenizde fayda var.
 
Merhaba benim adetim bittikten sonra ki gün erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ama içime boşalmadı ilişkinin üzerinden 5 gün geçti ve midem bulanıyor kokulardan özelliklede ilk defa ilişkiye girdim korunmadık hamile olma riskim varmıdır ? Teşekkürler.
 
Korunmasız her ilişki gebe kalma açısından risktir. Bu kadar kısa sürede gebe olup olmadığınız anlaşılmaz. Adetinizde gecikme olursa gebelik testi yaparsınız.
 
Bu kadar erken dönemde gebe olup olmadığınızı öğrenemezsiniz. Adetiniz de en az 3 günlük gecikme olursa yada adete 1-2 gün kala test yapabilirsiniz.
 
İyi günler ben 11 gün önce kaza ile korunmadan ilişki yaşadım 6 aylık bebeğim var ilişkiden 10 saat sonra ertesi gün hapı kullandım bu gün 11. Günümdeyim kan değerime göre hamile değilim bu sonuç kesinmidir.
 
Merhaba, adet gecikmesi sonrası gebelik testini yaptıysanız sonuç kesindir . Ama gecikme olmadan testi uyguladı iseniz sonuç kesin değildir. Ertesi gün hapları gebelikten % 100 korumaz güvenirliği % 85-90 dır.
 
Adetin 15. gününü takip ederek ve sonraları ilişkiye girdim. 5. günde tuvalete gittiğimde idrardan sonra karnımda sert bir kramp oluştu kahve rengi akıntı oldum. Acaba hamilemiyim
 
Adetin 15. gününü takip ederek ve sonraları ilişkiye girdim. 5. günde tuvalete gittiğimde idrardan sonra karnımda sert bir kramp oluştu kahve rengi akıntı oldum. Acaba hamilemiyim

Hamilelik ancak gebelik testi yapılarak teşhis edilebilir. Belirtilerden yola çıkarak gebelik teşhisi yapılmaz. Adetinizde gecikme olursa test yaparak hamile olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.
 
Geri
Üst