Likapam
Paylaşımcı Melek
Kız 28 hafta çocuk nerdeyse doğacak artık ikna et kendiniİnşallah abla ya 28 haftadır yaşıyorum bunu sıkıldım artık
Kız 28 hafta çocuk nerdeyse doğacak artık ikna et kendiniİnşallah abla ya 28 haftadır yaşıyorum bunu sıkıldım artık
bir selin bir hülya birde bu anamKız 28 hafta çocuk nerdeyse doğacak artık ikna et kendini
Evet haklısın doktorumda diyor insanlar bu aylarda erken doğum yapıyor diye, neredeyse 7. Adetim yaklaştı ablaKız 28 hafta çocuk nerdeyse doğacak artık ikna et kendini
Evet abla en başında onları okuyunca yok artık bu kadar da olmaz diyordum şimdi aynılarını ben yaşıyorumbir selin bir hülya birde bu anam
AHAHAAHAH yaa 7. adeti yaklaşıyormuş ve halaa kafada deli sorular...Kız sen hala ikna olmadınmı o kadar zaman geçmiş üstünden
derler ya ne anlatsan azAbla öyle deme korkuyorum psikolojik olarak çok etkilendiğim için sürekli karnımda hareket ve ağrılı rahatsızlık hissediyorum o yüzden. Defalarca usg ve kan testi yaptırdım negatif, en son geçen hafta olayın üstünden tam 28 hafta geçince baktı yok dediAHAHAAHAH yaa 7. adeti yaklaşıyormuş ve halaa kafada deli sorular...derler ya ne anlatsan az
Merhaba. Abla beni hatirladinmi ablaKız 28 hafta çocuk nerdeyse doğacak artık ikna et kendini
sağol canımmmmcevap cuk diye oturmuş
Problem ne neden histeroskopi yapacak canım dr ne diyoMerhaba. Abla beni hatirladinmi abla
Abla ben bugün doktora gitim doktor histeroskopi ameliyatı yapacam dedi eğer ben kabul edersem sence ameliyat oluyum abla yoksa ne yapiyim kafam çok karıştı abla