Hamilelik testi negatif adetim 2 gün gecikti

  • Konbuyu başlatan Yeşilova.seher
  • Başlangıç tarihi
Y

Yeşilova.seher

Forum Okuru
Hamilelik testi negatif adetim 2 gün gecikti

Hamilelik testi negatif çıktı ama adet olmadım melek kadınlar kulübü hamilelik testi negatif ama adetim gecikti forum'da.​

Hanımlar hamilelik testi yaptım negatif çıktı bu sabah yaptım testi ama hamile değilim aynı zamanda adetim 2 gün geçti. Neden adet olmadım ya da hamile isem testin yanlış olma ihtimali var mı? Ya da geç döllenme olabilir mi? Yeniden test alıp yapmalı mıyım? Hamilelik testi negatif çıktı ama adet olmadım görüşleriniz nelerdir?

images (6).jpeg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhabalar
Hamilelik testi negatif ama adetim gecikti durumunda hamilelik testi adet geçse bile negatif çıkabilir bu bir olarak testin bozuk olmasından kaynaklanabilir ikinci sebep ise geç döllenme oluşmuş olabilir adetinizin iki gün geçtiğini söylüyorsunuz sadece bu da hamilelik hormonunun idrara geçmemiş olduğunu gösterebilir. Diğer bir durum ise adetiniz 2 gün gecikti hamilelik testi negatif çıktı bu durumda abi dinledim 2 gün gecikti çok önemli eğer gerçekten bir hamilelik yoksa adetin izin neden geciktiğini bilmek gerekir kullandığınız bir ilaçtan kaynaklı mı stres sıkıntı kaygı durumlarından dolayı mı ya da başka bir sebepten mi bunu bir kadın doğum uzmanına görünerek öğrenebilirsiniz. Benim size tavsiyem hamilelik testi olarak kan testi yaptırmanızı tavsiye ederim daha kesin bir sonuç verecektir.

Gebelik testinin önce negatif sonra pozitif çıkma durumları da olabiliyor dilerseniz aşağıdaki linkten "gebelik testi önce negatif sonra pozitif çıkanlar burada mı" yazımızı da inceleyebilirsiniz.

 
Geri
Üst