Hamilelikte şeker yüklemesi yapanlar

A

Ayla991199

Forum Okuru
Hamilelikte şeker yüklemesi yapanlar
Hamilelikte şeker yüklemesi yapanlar kadınlar hamilelikte şeker yüklemesi zararlı mı

Selam

2,5 aylık hamileyim hastanede şeker yükleme testi de yapılacağını söylediler arkadaşımla sohbet ederken ben yaptırmadım Sana da tavsiye etmem şeker yükleme testi bebeğe zarar verir sende daha gebelik şeker ne sebep olur diye gözümü korkuttu şeker yükleme testi yaptırmak bebeğe zarar verirmi yaptırmazsam olur mu şeker yükleme testi çok gerekli bir test mi yaptırmazsam olur mu
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Selam

Ben de hamilelik döneminde şeker yükleme testinin yaptırmamıştım ilk 2 bebeğim de yaptırmadım .Ama üçüncüsünde yaptırdım.

Bana da bir arkadaşım şeker yükleme testi yaptırma bebeğe zarar veriyor demişti .Ben de endişe ettim bu kadar şekeri .alırsam kanıma karışacak ve bebeğe de etki edecek diye düşünmüştüm .Nihayetinde yediğimiz içtiğimiz şeylerin hepsi bebeği etkiliyor .

Eğer ailende şeker hastası yoksa açlık kan şekerinde normal çıktıysa şeker yükleme testini ben yaptırmamıştım . Doktoruna danışarak yaptırmaya bilirsin .

Bebeği etkiliyor mu bence etkiliyor doktora danışarak yaptırmaya bilirsin diye düşünüyorum sanırım çok da olumsuz sonuçlara yol açmaz.
 
Geri
Üst