benimkide zaten iliskim oldu sonra 20 gun gecikmem oldu sonra adet oldumBenim sonrasında zaten herhangi bir ikiski yasama söz konusu olmadı
benimkide zaten iliskim oldu sonra 20 gun gecikmem oldu sonra adet oldumBenim sonrasında zaten herhangi bir ikiski yasama söz konusu olmadı
İşte bunun nedeni üstüne görme değil o zaman psikolojik:/benimkide zaten iliskim oldu sonra 20 gun gecikmem oldu sonra adet oldum
Evet o pisgolojikdi sinir asbiyyet falanİşte bunun nedeni üstüne görme değil o zaman psikolojik:/
selam kizlar 3 gun once adetim bitdi bugunden basim donuyor ve midemm bulaniyor adetim 5 gun cekdi cok sitelerde okudum boyle weyler oluyormus sizce ne yapmaliyim?
beyza hanim bende hamile olmamdan supheleniyorum ama uc aydir adet oluyorum fakat ilk iki gun cok siddetli ve fazla geliyor ucuncu gun hic denecek kadar az sonra arada bir geliyor bunun nedeni nedir acaba hamilelik olabilir miTedbiren gebelik testi yapabilirsiniz.Ama ben gebe olduğunuzu düşünmüyorum.5 gün mens olmuşsunuz.
Melek hanım 3 aydır gebelik şüpheniz var hiçmi hekime görünmeyi düşünmediniz? HCG testi hiçmi yapmadınız?Gebe olduğuunuzu düşünmüyorum 3 aydır düzenli mens olmuşsunuzbeyza hanim bende hamile olmamdan supheleniyorum ama uc aydir adet oluyorum fakat ilk iki gun cok siddetli ve fazla geliyor ucuncu gun hic denecek kadar az sonra arada bir geliyor bunun nedeni nedir acaba hamilelik olabilir mi
doktora gidebilme gibi bir olanagim yok yasadigim yer vs nedenlerden dolayi iki eylul alti ekim bes kasim tarihlerinde adet oldum normal mi sizceMelek hanım 3 aydır gebelik şüpheniz var hiçmi hekime görünmeyi düşünmediniz? HCG testi hiçmi yapmadınız?Gebe olduğuunuzu düşünmüyorum 3 aydır düzenli mens olmuşsunuz