bakireyken de hamile kalma durumunun olabilceğini söyleyenler olmuş. bakireyim ve ben de sürtünme yoluyla ilişki yaşadım zarıma zarar gelmiş olabilir ve hamile kalabilirim diye ertesi gün hapı içtim ben de çünkü girip girmediğine emin olamadım da. ama ilişki sırasında da hiç kan gelmedi de. 3-4 ay önce oldu bu olay. şu sıralar forumları okuyunca kafam karıştı. 3 4 aydır reglimi düzenli oluyorum denebilir. midem bulanıyor son zamanlarda, bunun korku ve stresinden mi yoksa hamilelik olabilir mi diye de düşünüyorum. ihtimal var mı sizce
Merhabalar ben her ayın 8inde regl olurum bu ay 2 sinde lekelenme geldi çok açık kahve ve 3 ünde silince peçeteye gelen açık renkli kan.. Ped bile dolmuyo yani.. Bugün yine sadece wcye gittiğimde sildiğim zaman geliyor.. üstüne görme olabilir mi ?
Burası bir forum ve sorma hakkımız var.. Ne kadar seviyesiz biri oldugunuz yazı tarzınızdan belli...git test yap ya ne kadar rahatsınız kim nerden bilsin senin hamile olup olmadığını
Merhabalar ben her ayın 8inde regl olurum bu ay 2 sinde lekelenme geldi çok açık kahve ve 3 ünde silince peçeteye gelen açık renkli kan.. Ped bile dolmuyo yani.. Bugün yine sadece wcye gittiğimde sildiğim zaman geliyor.. üstüne görme olabilir mi ?